![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi Dok skidate Everest sustav i informacije alat bez "ID proizvoda" i "Product Key". se bilo tko znati što je to molim. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja sam prilično siguran da su tvoj Windows ID proizvoda i ključ proizvoda.
| |||
| |||
| Quote:
hvala za odgovor. Mislim da sam si pravedan postaviti vanjska strana što ključ proizvoda, koji mislim da je ploča na moj laptop (licence) koji dolazi kada ga kupiti. Je li to pravo? Što je proizvod id? tada |
|
| |||
| |||
| Product ID se ne otpisuje, to samo pops gore na ekranu kada se telefon potaknuće. |
|
| |||
| |||
| Da. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Windows XP Koji proizvod trebam? | chubsiesmum | Windows Operating Systems | 5 | 11. travanj 2009 05:26 |
| Novi ključ proizvoda za pitanja xp home | P5200 | Windows Operating Systems | 2 | 7. veljača 2009 06:14 |
| Ključ proizvoda za riječ | tinkerbell | Office & Applications | 5 | 11 siječanj 2009 16:04 |
| Ključ proizvoda za pomoć i vozite Pisma! | PCHardDrive | Windows Operating Systems | 12 | 3. listopad 2008 16:17 |
| Zaboravili ste Proizvod Ključ | Kona1984hawaii | Općenito Software Chat | 2 | 3. studeni 2007 19:36 |
| Thread Tools | |
| |