![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi Míg letöltése Everest a rendszer információ szerszám vettem észre "Product ID" és a "TERMÉK KULCS". Tudja valaki, hogy mik ezek kérem. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Biztos vagyok benne, azok a Windows termékazonosító és a termék kulcs.
| |||
| |||
| Idézet:
köszönöm a választ. Azt hiszem, ve csak alapít ki amit egy termék kulcs van, ami szerintem a lemez az én-m laptop (licenc), amely akkor jön, amikor vásároltad. Igaz ez? Mi az a termék azonosítóját?? majd |
|
| |||
| |||
| Termék azonosítója nem írt le, csak kiugrik a képernyőn, ha nem telefonos aktiválás. |
|
| |||
| |||
| Igen. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Windows XP, melyik termék van szükségem? | chubsiesmum | A Windows operációs rendszerek | 5 | 11. április 2009 05:26 |
| Új termék legfontosabb kérdés XP Home | P5200 | A Windows operációs rendszerek | 2 | 7. február 2009 06:14 |
| Termék kulcs szóra | tinkerbell | Office & Applications | 5 | 11. január 2009 16:04 |
| Termék Kulcs Segítség és Drive Letters! | PCHardDrive | A Windows operációs rendszerek | 12 | 3. október 2008 16:17 |
| Elveszett Termék Kulcs | Kona1984hawaii | General Chat szoftver | 2 | 3. november 2007 19:36 |
| Téma eszközök | |
| |