![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво Иако преузимања Евереста систем информација алат сам приметио "ИД производа" и "Продуцт Кеы". Да ли ико зна шта је то молим вас. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Им 'згодан сигуран да су Уиндоус ИД производа и шифра производа.
| |||
| |||
| Куоте:
хвала за одговор. Мислим да сам 'ве управо сазнала шта је кључ производа, што мислим да је плоча на мој лаптоп (лиценцу) што долази када га купите. Је ли тако? Шта је ИД производа? затим |
|
| |||
| |||
| ИД производа није записао, само појављује на екрану када се телефон активацију. |
|
| |||
| |||
| Да. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Уиндоус КСП Који производ требам? | цхубсиесмум | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 5 | 11 април 2009 05:26 |
| Нови кључ производа за питања ксп хоме | П5200 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 7 фебруар 2009 06:14 |
| Кључ производа за реч | тинкербелл | Оффице & Апплицатионс | 5 | 11 јануар 2009 16:04 |
| Кључ производа за помоћ и возите Писма! | ПЦХардДриве | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 12 | 3 октобар 2008 16:17 |
| Заборавили сте Производ Кључ | Кона1984хауаии | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 3 новембар 2007 19:36 |
| Тхреад Тоолс | |
| |