![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт Хоча завантаження Еверест системі я помітив Info Tool "ID продукту" і "Ключ продукту". Хто-небудь знає що це таке, будь ласка. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я цілком впевнений, що ваш Windows ID продукту і ключ продукту.
| |||
| |||
| Цитата:
Спасибо за ответ. Я думаю, В. Е. Я тільки що дізнався, що ключ продукту, який, думаю, пластинка на моєму ноутбуці (ліцензії), яка наступає, коли ви купуєте його. Чи так це? Що таке код продукту? тоді |
|
| |||
| |||
| Код продукту не записано, вона тільки з'являється на екрані, коли ви активації по телефону. |
|
| |||
| |||
| Так. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Windows Xp, який продукт мені потрібно? | chubsiesmum | Операційні системи Windows | 5 | 11 квітня 2009 05:26 |
| Новий продукт ключових питань для XP Home | P5200 | Операційні системи Windows | 2 | 7 лютого 2009 06:14 |
| Ключ продукту для слова | Tinkerbell | Office Suites & Застосування | 5 | 11 січня 2009 16:04 |
| Ключ продукту Довідка й букви дисків! | PCHardDrive | Операційні системи Windows | 12 | 3 жовтня 2008 16:17 |
| Загублений ключ продукту | Kona1984hawaii | General Software чат | 2 | 3 листопада 2007 19:36 |
| Різьба Інструменти | |
| |