![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Ει Άνθρωποι Είναι το Ol Dumbo Ελάιζα εδώ![]() Είμαι περίεργος για κάτι Σχετικά με υπολογιστές έχουν βασικό προϊόν της Microsoft αυτοκόλλητα σε αυτούς που έχουν έναν αριθμό-κλειδί προϊόντος. Είναι σημαντικό να μουτζούρα πάνω από το βασικό, αν ρίξετε μια εικόνα του στο διαδίκτυο;Ελάιζα |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι, αν δεν θέλουν κάθε άλλη Joe χρησιμοποιεί.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Σίγουρα Ελάιζα. Τι να σταματήσει να κάνει κάποιος υπόψη του και να φορτώνει ένα παράνομο αντίγραφο των Windows από ένα torrent site και χρησιμοποιώντας το κλειδί κατά την εγκατάσταση; Τίποτα δεν, αν μετά θα σε δημόσια θέα.
|
| |||
| |||
| WOW Βρήκα αυτήν την εικόνα σε tigerdirect της ιστοσελίδας του![]() Ευχαριστώ ![]() Ελάιζα |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτό ήταν ένα μικρό λάθος από TigerDirect.
|
| |||
| |||
| LOL ![]() Οι άνθρωποι κάνουν λάθη του είδους εκείνων για ebay a'lot επίσης ![]() Ελάιζα |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Καταδεδυμένα Computer Case | aikigi | Θήκες & Τροφοδοτικά | 8 | 19 Ιουλ 2009 14:59 |
| Carbon Fiber Υπόθεση / Πληροφορική / Υ Έργου | CarbonFiberComputer | Θήκες & Τροφοδοτικά | 11 | 26 Απρ 2009 03:40 |
| Custom Made Computer Case Από Plexi Glass | atthelefthandovgod | Θήκες & Τροφοδοτικά | 3 | 23 Μαρ 2009 12:16 |
| Αναγνωριστικό προϊόντος; Product Key; Εξηγώντας τους 2 παρακαλώ | ashmehta | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 16η Μαΐου 2008 13:36 |
| Desktop ATX περίπτωση υπολογιστή με AMD Athlon Thunderbird 700 CPU | curlyq | Γενική Συζήτηση Hardware | 8 | 3 Φεβ 2007 09:14 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |