![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej Ljudi It's the Ol Dumbo Ilija ovdje![]() Ja sam znatiželjan o nečemu O PC imati Microsoft stvarajući ključ naljepnice na njima koji imaju ključ proizvoda. Je li to važno za čir na ključ ako ste stavili sliku o tome na webu?Ilija |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, osim ako ne želite svaki drugi Joe koristeći Internet.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Definitivno Ilija. Što je da se zaustavi neko making note to skidanje i ilegalnu kopiju prozora sa torrent stranice i koristeći tipku nakon instalacije? Ništa, ako ga postavljati na javnim pogled.
|
| |||
| |||
| WOW Našao sam ovu sliku na tigerdirect's website![]() Hvala ![]() Ilija |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je bilo malo omanuo po TigerDirect.
|
| |||
| |||
| LOL ![]() People make one vrste pogreške na ebay a'lot također ![]() Ilija |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Potopljeni Computer Case | aikigi | Cases & Power Supplies | 8 | 19. srpnja 2009 14:59 |
| Vlakna ugljika Case / Computer / Laptop Project | CarbonFiberComputer | Cases & Power Supplies | 11 | 26. travanj 2009 03:40 |
| Computer Case Custom od Plexi staklo | atthelefthandovgod | Cases & Power Supplies | 3 | 23. ožujak 2009 12:16 |
| ID proizvoda? Ključ proizvoda? Objašnjavajući 2. molim | ashmehta | Windows Operating Systems | 4 | 16. svibanj 2008 13:36 |
| Desktop ATX case računala s AMD Athlon Thunderbird 700 CPU | curlyq | General Hardware Chat | 8 | 3. veljača 2007 09:14 |
| Thread Tools | |
| |