![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé emberek Ez az Ol Dumbo Elijah itt![]() Kíváncsi vagyok valami About számítógép a Microsoft termék kulcs matricák azokat, amelyek egy termék kulcs. Fontos-e folt a kulcsfontosságú, ha fel képet róla a neten?Elijah |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igen, hacsak nem akar minden más Joe használja.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Határozottan Illés. Mi az, hogy hagyja abba, hogy valakinek egy feljegyzése, és a letöltés az illegális Windows egy torrent site, és használja a gombot a telepítés? Semmit, ha a postán, hogy nyilvánosság elől.
|
| |||
| |||
| WOW Azt találta, hogy ez a kép tigerdirect honlapján![]() Köszönöm ![]() Elijah |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez volt egy kis hiba a TigerDirect.
|
| |||
| |||
| LOL ![]() Emberek, hogy ezek a fajta hibák az ebay a'lot is ![]() Elijah |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Alámerülő Computer Case | aikigi | Cases & Power Supplies | 8 | 19. július 2009 14:59 |
| Carbon Fiber Case / Számítógép / Laptop Project | CarbonFiberComputer | Cases & Power Supplies | 11 | 26. április 2009 03:40 |
| Egyedi számítógép-ügyben készült plexi üveg | atthelefthandovgod | Cases & Power Supplies | 3 | 23. március 2009 12:16 |
| Termék azonosítója? Termék kulcs? Megmagyarázza a 2 kérem | ashmehta | A Windows operációs rendszerek | 4 | 16. május 2008 13:36 |
| ATX asztali számítógép esetén egy AMD Athlon processzor 700 Thunderbird | curlyq | Általános fémáru Chat | 8 | 3. február 2007 09:14 |
| Téma eszközök | |
| |