![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj Ľudia Je to Ol Dumbo Eliáš tu![]() Som zvedavá o niečom O počítače sa Microsoft Product Key samolepky na nich, ktoré majú kľúčový produkt. Je dôležité, aby sa škvrna na kľúč, ak si dať fotku na internete?Eliáš |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Áno, ak budete chcieť každá iná Joe používanie.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Určite Eliáš. Čo je na zastavenie niekoho urobiť poznámku, že aj sťahovanie nelegálnej kópiu okna z torrent stránok a pomocou vášho kľúča pri inštalácii? Nič, ak si miesto vo verejnosti.
|
| |||
| |||
| WOW Našiel som tento obrázok na webovej stránke tigerdirect![]() Vďaka ![]() Eliáš |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To bola trochu chyba, ktoré TigerDirect.
|
| |||
| |||
| LOL ![]() Ľudia tieto druhy chýb na ebay a'lot aj ![]() Eliáš |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Počítačové zaplavenými Case | aikigi | Prípady & Napájacie zdroje | 8 | 19. júla 2009 14:59 |
| Carbon Fiber Case / Počítačová / Laptop projektu | CarbonFiberComputer | Prípady & Napájacie zdroje | 11 | 26 apríla 2009 03:40 |
| Vlastné Počítačová Case Made Od plexi sklo | atthelefthandovgod | Prípady & Napájacie zdroje | 3 | 23. marca 2009 12:16 |
| Product ID? Product Key? Vysvětlování 2 prosím | ashmehta | Operačné systémy Windows | 4 | 16. mája 2008 13:36 |
| Desktop ATX prípade počítače s procesormi AMD Athlon Thunderbird 700 CPU | curlyq | Všeobecné Hardware Chat | 8 | 3. februára 2007 09:14 |
| Thread Tools | |
| |