![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ей люди Це Ol Дамбо Ось тут Ілля![]() Мені цікаво про щось Про ПК є ключ продукту Microsoft наклейки на них, які мають ключ продукту. Чи важливо пляму над ключовими, якщо Ви розмістите його фотографію в Інтернеті?Ілля |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так, якщо ви не хочете кожен інший Джо його використання.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Визначено Іллі. Що хтось, щоб зупинити прийняття його до відома і скачування незаконних копій Windows з Torrent сайту та використанням ключа при встановленні? Нічого, якщо ви розмістите його в громадську думку.
|
| |||
| |||
| WOW Я знайшов це фото на сайт TigerDirect![]() Спасибо ![]() Ілля |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це було трохи помилку TigerDirect.
|
| |||
| |||
| LOL ![]() Люди роблять ті ж помилки на Ebay a'lot також ![]() Ілля |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Submerged Computer Case | aikigi | Справа & блоки живлення | 8 | 19 липня 2009 14:59 |
| Carbon Fiber Case / / Notebook проект | CarbonFiberComputer | Справа & блоки живлення | 11 | 26 квітня 2009 03:40 |
| Користувальницькі Комп'ютерний корпус зі скла Plexi | atthelefthandovgod | Справа & блоки живлення | 3 | 23 березня 2009 12:16 |
| Продукт ID? Ключ продукту? Пояснюючи 2 будь ласка | ashmehta | Операційні системи Windows | 4 | 16 травня 2008 13:36 |
| ATX випадку настільних комп'ютерів з AMD Athlon Thunderbird 700 процесор | curlyq | Генеральний обладнання чат | 8 | 3 лютого 2007 09:14 |
| Різьба Інструменти | |
| |