![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Im ще форматирам моя лаптоп и преинсталиране на Windows, тъй като работи за бавно ... Има ли програма, която напълно ще избършете C карам?
и когато аз го избършете свикнал да бъда избърсване на програмата??? / и ако тя е напълно отиде, ще мога ли да инсталирате Windows отново Благодаря и съжалявам за всички въпроси, Моята система: Cewy на чудно macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Просто използвайте XP CD.
| |||
| |||
| му изглед ... и последния път, когато го направих, че извън 2 концерта? |
|
| |||
| |||
| Използвайте Vista CD тогава. Вие сте наясно един 80GB диск не е форматиран 80GB Да? Той е способен на пазара, можете винаги да изгубите малко. Моят 160GB диск е 149GB форматирани. |
|
| |||
| |||
| и аз форматирани преди и брат ми recoevered всичките си файлове след оформление Аз просто искам да се отърва от тези данни за постоянно |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Твърд диск файлове и папки за възстановяване програма | всички | Дискове & сменяемите носители | 2 | 30 декември 2008 година 16:20 |
| Системен файл корумпирани, не зареждане - ще конзолата за възстановяване почистване на твърдия диск? | Samantha0101 | Общи Софтуер Чат | 13 | 23rd Dec 2008 20:41 |
| Безплатна програма за наблюдение на твърдия диск | slipend | Общи Софтуер Чат | 3 | 5-и парламентарен Jan 2008 05:32 |
| Пътят към напълно почистване на твърдия диск | Cew27 | Дискове & сменяемите носители | 7 | 28 Окт 2007 10:18 |
| Моите файлове са някъде, но напълно загубени. PLEASE HELP | spandy | Windows операционни системи | 4 | 13 Окт 2007 07:48 |
| Нишка Инструменти | |
| |