![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hi im μορφή θα μου φορητό υπολογιστή και να επανεγκαταστήσετε τα Windows, όπως είναι αργή να τρέχει ... υπάρχει ένα πρόγραμμα που θα εξαφανίσουν εντελώς το γ οδήγησης;
Επίσης, όταν θ σκουπίστε ότι συνηθίζει να i σκουπίζοντάς το πρόγραμμα;;; / και αν είναι θα φύγει εντελώς i να είναι σε θέση να εγκαταστήσετε τα Windows και πάλι ευχαριστώ και συγνώμη για όλες τις ερωτήσεις Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Απλά χρησιμοποιήστε το CD XP.
| |||
| |||
| τα vista ... και η τελευταία φορά που το έκανα αυτό αφαιρεθεί, 2 GIG; |
|
| |||
| |||
| Χρησιμοποιήστε το CD Vista τότε. Γνωρίζετε ένα δίσκο 80GB δεν είναι διαμορφωμένη 80GB ναι; Είναι έξυπνο μάρκετινγκ, μπορείτε πάντα να χάνουν λίγο. My δίσκο 160GB είναι 149GB φορμαρισμένο. |
|
| |||
| |||
| i πριν καλά διαμορφωμένη και ο αδελφός μου recoevered όλα τα αρχεία μου αφού formating Απλώς θέλει να απαλλαγεί από τα στοιχεία που μονίμως |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Σκληρό δίσκο για αρχεία και φακέλους πρόγραμμα ανάκτησης | όλα | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 2 | 30 Δεκ. 2008 16:20 |
| Σύστημα αρχείων διεφθαρμένη, δεν εκκίνηση - θα Recovery Console σκουπίστε σκληρό δίσκο; | Samantha0101 | Γενικά Λογισμικό Chat | 13 | 23 Δεκ. 2008 20:41 |
| Ένα δωρεάν πρόγραμμα για την παρακολούθηση του σκληρού δίσκου | slipend | Γενικά Λογισμικό Chat | 3 | 5 Jan 2008 05:32 |
| Τρόποι για να εξαφανίσουν εντελώς σκληρό δίσκο | Cew27 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 7 | 28 Οκτ 2007 10:18 |
| Τα αρχεία μου είναι κάπου, αλλά έχασε εντελώς. PLEASE HELP | spandy | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 13 Οκτ 2007 07:48 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |