![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hi im idući u formatu moj laptop i reinstalirati Windows kao što je trčanje u slow ... Da li postoji program koji će potpuno izbrisati C voziti?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dovoljno je koristiti XP CD-a.
| |||
| |||
| svojim vidik ... i zadnji put sam učinio da izostavljena 2 kočija? |
|
| |||
| |||
| Koristite CD Vidik zatim. Vi ste svjesni jedne 80GB disk nije formatiran 80GB yes? To je pametan marketing, uvijek izgubiti malo. Moj je 160GB disk 149GB formatirana. |
|
| |||
| |||
| dobro i formatiran prije i moj brat recoevered svim mojim datotekama nakon što sam bio formating samo zelimo da biste dobili osloboditi od koji podatke trajno |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Hard disk za datoteke i mape sanacioni program | sve | Drives & Izmjenjivi mediji | 2 | 30. prosinac 2008 16:20 |
| Sustav datoteka korumpirana, a ne booting - će Recovery Console obrisati hard disk? | Samantha0101 | Općenito Software Chat | 13 | 23. prosinac 2008 20:41 |
| Besplatni program za praćenje hard disk | slipend | Općenito Software Chat | 3 | 5. siječanj 2008 05:32 |
| Način da u potpunosti obrisati hard disk | Cew27 | Drives & Izmjenjivi mediji | 7 | 28. listopad 2007 10:18 |
| Moje datoteke se negdje, ali potpuno izgubio. Please help | spandy | Windows Operating Systems | 4 | 13. listopad 2007 07:48 |
| Thread Tools | |
| |