![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hi im fog formátum az én-m laptop és újra a Windows fut, mert a lassú ... Van-e olyan program, amely teljesen törölje a C meghajtón?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Használja az XP CD-t.
| |||
| |||
| a kilátás ... és az utolsó időben csináltam, hogy kimaradt 2 koncert? |
|
| |||
| |||
| Használja a Vista CD-t is. Ön ismeri a 80GB meghajtó nem 80GB formázásakor igen? Ez az ügyes marketing, mindig veszít egy kicsit. Saját 160GB meghajtó 149GB formázva. |
|
| |||
| |||
| jól formázott előtt és a bátyám recoevered minden kép után formátolás Én csak szeretnének megszabadulni, hogy az adatok véglegesen |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Merevlemez fájlt és mappát helyreállítási program | mind | Drives & Removable Media | 2 | 30. december 2008 16:20 |
| Rendszer fájl korrupt, nem indítással - a helyreállítási konzol törölje merevlemezt? | Samantha0101 | General Chat szoftver | 13 | 23. december 2008 20:41 |
| A szabad program ellenőrzésére merevlemezként | slipend | General Chat szoftver | 3 | 5. január 2008 05:32 |
| Way teljesen törölje merevlemezként | Cew27 | Drives & Removable Media | 7 | 28. október 2007 10:18 |
| Saját fájlok vannak valahol, de teljesen elveszett. PLEASE HELP | spandy | A Windows operációs rendszerek | 4 | 13. október 2007 07:48 |
| Téma eszközök | |
| |