![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי IM הולך לאתחל את המחשב הנישא ולהתקין מחדש את Windows, תוך שהיא פועלת כדי להאט ... האם יש תוכנית אשר לחלוטין לנגב את כונן C?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| פשוט להשתמש XP לכונן.
| |||
| |||
| Vista שלה ... והאחרונה פעם לא עשיתי את זה כי עזבו את 2 חלטורה? |
|
| |||
| |||
| השתמש בתקליטור Vista אז. אתה מודע של 80GB כונן 80GB אינה מאותחלת כן? זהו שיווק חכם, אתה תמיד מפסיד קצת. אזור 160GB כונן 149GB היא בפורמט. |
|
| |||
| |||
| גם אני פירמטת לפני אחי recoevered כל הקבצים שלי לאחר formating הייתי פשוט המבקשים להיפטר כי הנתונים לצמיתות |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| הכונן הקשיח לשחזור קבצים ותיקיות התוכנית | הכל | כוננים & נשלפת | 2 | 30 דצמבר 2008 16:20 |
| קובץ מערכת פגום, לא באתחול - יהיה השחזור לנגב הכונן הקשיח? | Samantha0101 | כללי תוכנות צ 'אט | 13 | 23 דצמבר 2008 20:41 |
| ללא תשלום, כדי לפקח על תוכנית הכונן הקשיח | slipend | כללי תוכנות צ 'אט | 3 | ה -5 בחודש ינואר 2008 05:32 |
| דרך כונן קשיח לחלוטין לנגב | Cew27 | כוננים & נשלפת | 7 | -28 אוקטובר 2007 10:18 |
| הקבצים שלי איפשהו, אך איבדו לחלוטין. אנא עזור | spandy | מערכות ההפעלה Windows | 4 | 13 אוקטובר 2007 07:48 |
| שרשרת כלים | |
| |