![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hi im going formatuoti savo kompiuterį ir iš naujo įdiegti Windows, kaip jis veikia lėtai ... Ar yra programa, kuri bus visiškai ištrinti C disko?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tiesiog naudokite XP CD.
| |||
| |||
| jo vista ... ir paskutinį kartą aš padariau, kad jis buvo išvežtas iš 2 koncertą? |
|
| |||
| |||
| Naudokite Vista CD tada. Jūs žinote, 80GB diskas yra 80GB suformatuotas taip? Tai protingas rinkodaros, visada prarasti šiek tiek. Mano 160GB diskas 149GB suformatuota. |
|
| |||
| |||
| Na formatuotas prieš ir mano brolis recoevered visus mano failus po formatavimo aš tiesiog nori atsikratyti, kad duomenys nuolatos |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kietajame diske failus ir aplankus atkūrimo programos | visi | Drives & Removable Media | 2 | 30 gruodis 2008 16:20 |
| Sisteminis failas sugadintas, ne atsisiuntimas - atkūrimo konsolė bus ištrinti kietajame diske? | Samantha0101 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 13 | 23 gruodis 2008 20:41 |
| Nemokama programa stebėti kietojo disko | slipend | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | 5 sausis 2008 05:32 |
| Kelias į visiškai ištrinti kietojo disko | Cew27 | Drives & Removable Media | 7 | 28 spalis 2007 10:18 |
| Mano failai yra kažkur, bet visiškai prarastas. PLEASE HELP | spandy | Windows "operacinės sistemos | 4 | 13 spalis 2007 07:48 |
| Temos įrankiai | |
| |