![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hi im chystá formát môjho notebooku a preinštalovať systém Windows, pretože je to pomalý chod ... existuje program, ktorý bude úplne otrite c riadiť?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prostě používať XP CD.
| |||
| |||
| jeho priehľad ... a minule som si, že vynechať 2 Staci? |
|
| |||
| |||
| Použite Vista CD potom. Ste si vedomý jeden 80GB disk nie je naformátovaný 80GB áno? Je to šikovný marketing, vždycky trochu stráca. Moja 160gigabajt jednotka je 149gigabajt formátovaná. |
|
| |||
| |||
| tak aj pred naformátovaná a môj brat recoevered všetky moje súbory po formátovania Len som chcela zbaviť, že údaje, trvalo |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pevný disk súborov a priečinkov využívanie programu | všetko | Drives & Removable Media | 2 | 30. December 2008 16:20 |
| Systém súborov poškodený, nie je zavádzaním - bude Konzola pre zotavenie otrite pevný disk? | Samantha0101 | Všeobecné Software Chat | 13 | 23. decembra 2008 20:41 |
| Voľný program pre monitorovanie pevného disku | slipend | Všeobecné Software Chat | 3 | 5. januára 2008 05:32 |
| Spôsob, ako úplne otrite pevný disk | Cew27 | Drives & Removable Media | 7 | 28. októbra 2007 10:18 |
| Moje súbory niekam, ale úplne stratená. Prosím pomôžte | spandy | Operačné systémy Windows | 4 | 13. október 2007 07:48 |
| Thread Tools | |
| |