![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| хи им идући у формату мој лаптоп и наново Уиндоус као што је трчање у слоу ... Да ли постоји програм који ће потпуно избрисати Ц возити?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Довољно је користити КСП ЦД-а.
| |||
| |||
| својим видик ... и последњи пут сам учинио да изостављена 2 кочија? |
|
| |||
| |||
| Користите ЦД Видик затим. Ви сте свесни једне 80ГБ диск није форматиране 80ГБ ыес? То је паметан маркетинг, увек изгубити мало. Мој је 160ГБ диск 149ГБ форматирана. |
|
| |||
| |||
| добро и форматиране пре и мој брат рецоеверед свим мојим датотекама након што сам био форматинг само зелимо да бисте добили ослободити од који податке трајно |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Хард диск за датотеке и фасцикле санациони програм | све | Дривес & Измјењиви медији | 2 | 30 децембар 2008 16:20 |
| Систем датотека корумпиран, а не боотинг - ће Рецоверы Цонсоле избришете хард диск? | Самантха0101 | Уопштено Софтуаре Цхат | 13 | 23 децембар 2008 20:41 |
| Бесплатни програм за праћење хард диск | слипенд | Уопштено Софтуаре Цхат | 3 | 5 јануар 2008 05:32 |
| Начин да у потпуности избришете хард диск | Цеу27 | Дривес & Измјењиви медији | 7 | 28 октобар 2007 10:18 |
| Моје датотеке се негде, али потпуно изгубио. Плеасе хелп | спанды | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 13 октобар 2007 07:48 |
| Тхреад Тоолс | |
| |