![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт їм буде формат моєму ноутбуку, і перевстановити Windows як вона працює на повільному ... Є програма, яка буде повністю стерти з диска?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Просто використовуйте XP.
| |||
| |||
| своєї Vista ... і останній раз я зробив, що він не розповсюджується на 2 концерти? |
|
| |||
| |||
| За допомогою Vista CD тоді. Ви знаєте, 80GB диск не відформатований 80GB да? Це розумна маркетингу, ви завжди втрачають небагато. Моя 160GB диском 149GB відформатована. |
|
| |||
| |||
| Ну, я відформатований до і мого брата recoevered всі мої файли після форматування я просто хоче позбавитися від постійної, що дані |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Файл жорсткого диска та папки програми відновлення | всі | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 2 | 30 грудня 2008 16:20 |
| Системний файл пошкоджений, не завантаження - буде консоль відновлення знищити жорсткий диск? | Samantha0101 | General Software чат | 13 | 23 грудня 2008 20:41 |
| Безкоштовна програма для моніторингу жорстких дисків | slipend | General Software чат | 3 | 5 січня 2008 05:32 |
| Шлях, щоб повністю знищити жорсткий диск | Cew27 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 7 | 28 жовтня 2007 10:18 |
| Десь Мої файли, але повністю втрачені. PLEASE HELP | spandy | Операційні системи Windows | 4 | 13 жовтня 2007 07:48 |
| Різьба Інструменти | |
| |