по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Програма отказва да деинсталирате от моя компютър!

Reply

Нишка Инструменти
Old 29-ти януари 2008 година, 17:06
Член Група

Програмата е Sony Ericsson редактор на изображения, както и инсталация протече без проблеми, а след това реализира програма не е обред, една за моя телефон, така че след това отиде в Add / Remove Programs да я деинсталирате.

програмата отказва да деинсталирате. Казаха ми, че е друг начин за изтриване на съдържание от записаните дестинация, което успях да направя, и на програмата все още е в списъка в Add / Remove Programs, аз се опитах много неща, за да деинсталирате тази, McAfee Uninstaller, опитах може би почистване regestry, някои програма, наречена myuninstaller, и нищо не работи, и аз съхраняват получаване на следните съобщи:

Струнен WRONG_OS_MSG1 не беше намерен в низа таблица

Струнен WRONG_SERVICE_PACK не беше намерен в низа таблица

и

Sony Ericsson Image Editor WRONG_OS_MSG1 WRONG_SERVICE_PACK

Чел съм в някои други теми, че това означава, съобщи, че това е версия на OS този го причинява? IM момента използва изглед на моя компютър ... и аз .. Не знам аз просто се нуждаете от помощ за определяне това, аз опитах с най-добрите ми abbilities Haha

Ако някой може да ми помогне да се отървете от този проблем и програмата за добро е от много оценявам !!!!!
Old 29-ти януари 2008 година, 17:15
Модератор Група

Отивам тук

Използвайте Revo да я деинсталирате. Ако това ви дава грешка, за не е в състояние да деинсталирате все още следвайте указанията. Revo ще намерите и изтриете всички ключове в регистъра да го деинсталирате така или иначе.

Old 29-ти януари 2008 година, 17:23
Член Група

Аз съм в тази част, където той иска да се отстранят лявата поглъщания, все още не IM сигурен дали те са безопасни за премахване на

то намерени 3 файл под името anubis_setup, anubis.dll и anubis.exe намерени дълбоко в папка AppData
Old 29-ти януари 2008 година, 17:27
Модератор Група

Това са част от програмата.

Old 29 януари 2008, 17:37
Член Група

Направих по-разширено търсене и сега аз имам различни съобщи за грешка

"Низ INTERNAL_ERROR_COPY_EMOSINI не беше намерен в низа маса"
Old 29 януари 2008, 17:42
Модератор Група

Цитат:
и е по-разширено търсене
Какво искаш да кажеш?

Цитат:
"Низ INTERNAL_ERROR_COPY_EMOSINI не беше намерен в низа маса"
Това означава, че не е там нали? Аз все пак ти се опитват да я деинсталирате?

Old 29-ти януари 2008 година, 17:51
Член Група

О КРЗ, от по-разширено търсене, Revo има различни видове търсения, от бързо търсене на по-разширено търсене, които отиват в по-дълбоко в Ур компютър, за да намерим някакви следи от програмата, която отнема повече време да направя, но даже, че го е направил Аз просто проверява Add / Remove Programs и не е там вече = D

Много благодаря evilfantasy най-накрая тази досада е дошло до край!
Old 29-ти януари 2008 година, 18:16
Модератор Група

Няма проблем, радвам, че работи.

Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc