![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Програмата е Sony Ericsson редактор на изображения, както и инсталация протече без проблеми, а след това реализира програма не е обред, една за моя телефон, така че след това отиде в Add / Remove Programs да я деинсталирате. програмата отказва да деинсталирате. Казаха ми, че е друг начин за изтриване на съдържание от записаните дестинация, което успях да направя, и на програмата все още е в списъка в Add / Remove Programs, аз се опитах много неща, за да деинсталирате тази, McAfee Uninstaller, опитах може би почистване regestry, някои програма, наречена myuninstaller, и нищо не работи, и аз съхраняват получаване на следните съобщи: Струнен WRONG_OS_MSG1 не беше намерен в низа таблица Струнен WRONG_SERVICE_PACK не беше намерен в низа таблица и Sony Ericsson Image Editor WRONG_OS_MSG1 WRONG_SERVICE_PACK Чел съм в някои други теми, че това означава, съобщи, че това е версия на OS този го причинява? IM момента използва изглед на моя компютър ... и аз .. Не знам аз просто се нуждаете от помощ за определяне това, аз опитах с най-добрите ми abbilities Haha Ако някой може да ми помогне да се отървете от този проблем и програмата за добро е от много оценявам !!!!! |
|
| |||
| |||
| Аз съм в тази част, където той иска да се отстранят лявата поглъщания, все още не IM сигурен дали те са безопасни за премахване на то намерени 3 файл под името anubis_setup, anubis.dll и anubis.exe намерени дълбоко в папка AppData |
|
| |||
| |||
| Това са част от програмата. |
|
| |||
| |||
| Направих по-разширено търсене и сега аз имам различни съобщи за грешка "Низ INTERNAL_ERROR_COPY_EMOSINI не беше намерен в низа маса" |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Цитат:
|
|
| |||
| |||
| О КРЗ, от по-разширено търсене, Revo има различни видове търсения, от бързо търсене на по-разширено търсене, които отиват в по-дълбоко в Ур компютър, за да намерим някакви следи от програмата, която отнема повече време да направя, но даже, че го е направил Аз просто проверява Add / Remove Programs и не е там вече = D Много благодаря evilfantasy най-накрая тази досада е дошло до край! |
|
| |||
| |||
| Няма проблем, радвам, че работи. |