menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Program odmítá odinstalujte ze svého počítače!

Reply

Thread Nástroje
Old 29 leden 2008, 17:06
Člen Skupina

Default Program odmítá odinstalujte ze svého počítače!

Program je Sony Ericsson editor obrázků, a instalace proběhla hladce, a pak si uvědomil, program nebyl obřad jeden pro můj telefon, tak pak šel do Přidat / Odebrat programy odinstalujte.

Program odmítl odinstalovat. Bylo mi řečeno, že jiná cesta byla vymazat obsah uložen určení, které jsem mohl udělat, a program je stále na seznamu Přidat / Odebrat programy, snažila jsem se spoustu věcí odinstalovat to, McAfee odinstalační program, se pokusil Možná čištění regestry, nějaký program nazvaný MyUninstaller, a nic nefungovalo, a já stále příjem msgs následující:

WRONG_OS_MSG1 řetězec nebyl nalezen v řetězci tabulce

WRONG_SERVICE_PACK řetězec nebyl nalezen v řetězci tabulce

a

Sony Ericsson Image Editor WRONG_OS_MSG1 WRONG_SERVICE_PACK

Četl jsem v některých jiných vláken msg, že to znamená, že to je verze operačního systému způsobuje, že to je? im používáte průhled na svém počítači ... a já .. Nevím, já spravedlivý potřebovat pomoci, kterým se to, jsem se snažil podle mého nejlepšího abbilities haha

Pokud se někdo mi mohl pomoci zbavit se tohoto problému a program pro dobré to bylo velmi oceňována !!!!!
Old 29 leden 2008, 17:15
Moderátor skupiny

Jít tady

Použijte Revo odinstalovat. Pokud se vám chyba asi nebude schopen odinstalovat i nadále postupovat podle pokynů. Revo bude najít a odstranit všechny klíče registru tedy odinstalace tak jako tak.

Old 29 leden 2008, 17:23
Člen Skupina

Jsem na straně, kde se žádá, aby odstranit doleva do dalšího období, ale im ne jistý, jestli jsou bezpečné odstranění

zjistí, 3 obrázků pod názvem anubis_setup, anubis.dll a anubis.exe našel hluboko uvnitř složky AppData
Old 29 leden 2008, 17:27
Moderátor skupiny

Ti jsou součástí programu.

Old 29. ledna 2008, 17:37
Člen Skupina

Udělal jsem víc pokročilé vyhledávání a teď já mám jiný error msg

"String INTERNAL_ERROR_COPY_EMOSINI nebyl nalezen v řetězci tabulce"
Old 29. ledna 2008, 17:42
Moderátor skupiny

Citace:
já did pokročilé vyhledávání
Co tím myslíte?

Citace:
"String INTERNAL_ERROR_COPY_EMOSINI nebyl nalezen v řetězci tabulce"
To znamená, že tam není v pořádku? I když jste se snažili ji odinstalovat?

Old 29 leden 2008, 17:51
Člen Skupina

oh sry, více pokročilé vyhledávání, Revo má různé typy hledání, z rychlé vyhledávání na pokročilé vyhledávání, který jde hlouběji do ur počítač najít žádné stopy po programu, který trvá déle dělat, ale ano, že to udělal I just checked Přidat / Odebrat programy a není tam už = D

díky moc evilfantasy nakonec tuto obtíž přišel konec!
Old 29 leden 2008, 18:16
Moderátor skupiny

Žádný problém, rád, že to fungovalo.

Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.