![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Program je Sony Ericsson editor obrázků, a instalace proběhla hladce, a pak si uvědomil, program nebyl obřad jeden pro můj telefon, tak pak šel do Přidat / Odebrat programy odinstalujte.
Program odmítl odinstalovat. Bylo mi řečeno, že jiná cesta byla vymazat obsah uložen určení, které jsem mohl udělat, a program je stále na seznamu Přidat / Odebrat programy, snažila jsem se spoustu věcí odinstalovat to, McAfee odinstalační program, se pokusil Možná čištění regestry, nějaký program nazvaný MyUninstaller, a nic nefungovalo, a já stále příjem msgs následující: WRONG_OS_MSG1 řetězec nebyl nalezen v řetězci tabulce WRONG_SERVICE_PACK řetězec nebyl nalezen v řetězci tabulce a Sony Ericsson Image Editor WRONG_OS_MSG1 WRONG_SERVICE_PACK Četl jsem v některých jiných vláken msg, že to znamená, že to je verze operačního systému způsobuje, že to je? im používáte průhled na svém počítači ... a já .. Nevím, já spravedlivý potřebovat pomoci, kterým se to, jsem se snažil podle mého nejlepšího abbilities haha Pokud se někdo mi mohl pomoci zbavit se tohoto problému a program pro dobré to bylo velmi oceňována !!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Jsem na straně, kde se žádá, aby odstranit doleva do dalšího období, ale im ne jistý, jestli jsou bezpečné odstranění
zjistí, 3 obrázků pod názvem anubis_setup, anubis.dll a anubis.exe našel hluboko uvnitř složky AppData |
|
|
|||
|
|||
|
Ti jsou součástí programu.
|
|
|
|||
|
|||
|
Udělal jsem víc pokročilé vyhledávání a teď já mám jiný error msg
"String INTERNAL_ERROR_COPY_EMOSINI nebyl nalezen v řetězci tabulce" |
|
|
|||
|
|||
|
Citace:
Citace:
|
|
|
|||
|
|||
|
oh sry, více pokročilé vyhledávání, Revo má různé typy hledání, z rychlé vyhledávání na pokročilé vyhledávání, který jde hlouběji do ur počítač najít žádné stopy po programu, který trvá déle dělat, ale ano, že to udělal I just checked Přidat / Odebrat programy a není tam už = D
díky moc evilfantasy nakonec tuto obtíž přišel konec! |
|
|
|||
|
|||
|
Žádný problém, rád, že to fungovalo.
|