![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Το πρόγραμμα είναι πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας της Sony Ericsson, και η εγκατάσταση κύλησε ομαλά, και στη συνέχεια συνειδητοποίησε το πρόγραμμα δεν ήταν η μία ιεροτελεστία για το τηλέφωνό μου, ώστε στη συνέχεια πήγε για να προσθέσετε / αφαιρέσετε τα προγράμματα για να καταργήσετε την εγκατάστασή του. το πρόγραμμα αρνήθηκε να απεγκαταστήσετε. Μου είπαν ότι ήταν ένας άλλος τρόπος για να διαγράψετε το περιεχόμενο από τα αποθηκευμένα προορισμού, το οποίο είχα την ευκαιρία να κάνουμε, και το πρόγραμμα εξακολουθεί να είναι στον κατάλογο του Προσθαφαίρεση προγραμμάτων, έχω δοκιμάσει πολλά πράγματα για να καταργήσετε την εγκατάσταση αυτή, McAfee uninstaller, προσπάθησα ίσως καθαρισμού regestry, κάποιο πρόγραμμα που ονομάζεται MyUninstaller, και τίποτα δεν λειτούργησε, και συνέχισα την παραλαβή των msgs εξής: String WRONG_OS_MSG1 δεν βρέθηκε στον πίνακα string String WRONG_SERVICE_PACK δεν βρέθηκε στον πίνακα string και Sony Ericsson Image Editor WRONG_OS_MSG1 WRONG_SERVICE_PACK Έχω διαβάσει σε ορισμένα άλλα θέματα που αυτό msg σημαίνει ότι είναι η έκδοση OS thats αυτό προκαλεί; im χρησιμοποιεί προς το παρόν μακρινή θέα στον υπολογιστή μου ... και εγώ .. dont ξέρω ακριβώς χρειάζεστε βοήθεια για τον καθορισμό αυτό, έχω δοκιμάσει στην καλύτερη των abbilities haha μου Αν κάποιος μπορούσε να με βοηθήσει να απαλλαγούμε από αυτό το πρόβλημα και το πρόγραμμα για το καλό ήταν κατά πολύ εκτίμησα !!!!! |
|
| |||
| |||
| Πάω εδώ Χρησιμοποιήστε Revo σε uninstall αυτό. Εάν αυτό σας δίνει ένα λάθος για να είναι σε θέση να απεγκαταστήσετε ακόμη ακολουθήστε τις οδηγίες. Revo θα εντοπίσετε και να διαγράψετε όλα τα κλειδιά μητρώου, ως εκ τούτου την απεγκατάσταση έτσι κι αλλιώς. |
|
| |||
| |||
| Είμαι στο τμήμα όπου ζητά να αρθούν αριστερά εξαγορές, αλλά δεν im σίγουρος αν αυτά είναι ασφαλή για την άρση θα βρείτε 3 αρχεία με το όνομα του anubis_setup, anubis.dll και anubis.exe βρέθηκε βαθιά μέσα στο φάκελο AppData |
|
| |||
| |||
| Αυτά είναι μέρος του προγράμματος. |
|
| |||
| |||
| Έκανα μια πιο προηγμένη έρευνα και τώρα πήρα μια διαφορετική msg λάθους "String INTERNAL_ERROR_COPY_EMOSINI δεν βρέθηκε στον πίνακα string" |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| oh sry, από την πιο προηγμένη αναζήτηση, Revo έχει διαφορετικούς τύπους αναζητήσεων, από μια γρήγορη αναζήτηση σε μια πιο προηγμένη έρευνα που πηγαίνει στην πιο βαθιά μέσα ur υπολογιστή για να βρούμε τα ίχνη του προγράμματος, το οποίο χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να κάνουμε, αλλά yea ότι το έκανε i just ελέγχονται προσθήκη / αφαίρεση προγραμμάτων και του δεν υπάρχει πια = D thanks a lot evilfantasy τελικά αυτό ενόχληση έχει λήξει! |
|
| |||
| |||
| Δεν υπάρχει πρόβλημα, χαίρομαι που λειτούργησε. |