manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Program za deinstalaciju odbije od moj računalo!

Reply

Thread Tools
Old 29 siječanj 2008, 17:06
Member Group

Default Program za deinstalaciju odbije od moj računalo!

Program je Sony Ericsson Image Editor, a instalacija je otišao glatko, a onda shvatio program nije bio obred jedan za moj telefon, pa je potom krenula u Add / Remove Programs ga deinstalirati.

plan odbio deinstalirati. Rečeno mi je da je bio još jedan način za brisanje sadržaja s spremljenih odredište, što sam bio u mogućnosti to učiniti, a plan je još uvijek na listi u Add / Remove Programs, pokušao sam mnoge stvari koje treba deinstalirati to, mcafee de-instalirati, pokušala možda čišćenje regestry, neki program zove myuninstaller, i ništa radili, a ja zadržao primanje sljedeće poruke:

Gudački WRONG_OS_MSG1 nije pronađen u nizu tablici

Gudački WRONG_SERVICE_PACK nije pronađen u nizu tablici

i

Sony Ericsson Image Editor WRONG_OS_MSG1 WRONG_SERVICE_PACK

Pročitao sam na neke druge teme da je ova poruka znači da je to OS inačici taj je uzrok? im momentalno koristeći vidik na moj računalo ... a ja .. ja dont znati ja pravedan potreba to pomoć fiksiranje, Ive 'pokušao to najbolje za moje abbilities haha

Ako je bilo tko mogao pomoć mene riješiti ovaj problem i dobar program za to je po mnogo poštovati !!!!!
Old 29 siječanj 2008, 17:15
Moderator / ica grupe

Ići ovdje

Koristite Revo ga deinstalirati. Ako vam daje pogrešku o bitak nesposoban to de-instalirati i dalje slijediti upute. Revo će se pronaći i izbrisati svi Registry tipke stoga deinstalacijom anyway.

Old 29 siječanj 2008, 17:23
Member Group

Ja sam na dio u kojem se traži da se ukloni lijevo destinacije, ali im ne siguran ako su ti sigurno ukloniti

pronađeno je 3 slika pod nazivom anubis_setup, anubis.dll i anubis.exe pronađena duboko AppData folder
Old 29 siječanj 2008, 17:27
Moderator / ica grupe

Oni su dio programa.

Old 29 sij 2008, 17:37
Member Group

ja je više naprednu pretragu i zatim ja je dobio greška msg drugačiji

"String INTERNAL_ERROR_COPY_EMOSINI nije pronađen u string table"
Old 29 sij 2008, 17:42
Moderator / ica grupe

Quote:
ja je više napredno pretraživanje
Kako to misliš?

Quote:
"String INTERNAL_ERROR_COPY_EMOSINI nije pronađen u string table"
To znači da ne postoji pravo? I da ste bili težak to de-instalirati?

Old 29 siječanj 2008, 17:51
Member Group

oh sry, više naprednu pretragu, REVO ima različite vrste pretraživanja, od brzo traženje na više naprednu pretragu koja ide u dublje ur računalo pronaći sve tragove program, koji traje duže raditi, ali da je to "Da!" JA pravedan obuzdan Add / Remove Programs i nema više = D

hvala puno evilfantasy napokon ovo muka je došao do kraja!
Old 29 siječanj 2008, 18:16
Moderator / ica grupe

Nema problema, drago mi je radila.

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Netgear ruter odbije TCP iyaoyas Networking, Modemi & VoIP 1 29. svibanj 2009 03:12
Sidebar odbije da prizna moj gadget! 4D (Fordy (Ford) Ollie Općenito Software Chat 5 7. siječanj 2009 09:43
Nije moguće deinstalirati Program Demtschuk Općenito Software Chat 6 20. listopad 2008 11:11
Designed svoju računalnu sigurnost program trueoutdoorsman Virus, Spyware i sigurnost 1 1. prosinac 2007 13:30
Computer odbije da čita podatke s CD-a ili USB uređaje. johanzabethal Drives & Izmjenjivi mediji 1 17. studeni 2007 08:10
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.