![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Program je Sony Ericsson Image Editor, a instalacija je otišao glatko, a onda shvatio program nije bio obred jedan za moj telefon, pa je potom krenula u Add / Remove Programs ga deinstalirati. plan odbio deinstalirati. Rečeno mi je da je bio još jedan način za brisanje sadržaja s spremljenih odredište, što sam bio u mogućnosti to učiniti, a plan je još uvijek na listi u Add / Remove Programs, pokušao sam mnoge stvari koje treba deinstalirati to, mcafee de-instalirati, pokušala možda čišćenje regestry, neki program zove myuninstaller, i ništa radili, a ja zadržao primanje sljedeće poruke: Gudački WRONG_OS_MSG1 nije pronađen u nizu tablici Gudački WRONG_SERVICE_PACK nije pronađen u nizu tablici i Sony Ericsson Image Editor WRONG_OS_MSG1 WRONG_SERVICE_PACK Pročitao sam na neke druge teme da je ova poruka znači da je to OS inačici taj je uzrok? im momentalno koristeći vidik na moj računalo ... a ja .. ja dont znati ja pravedan potreba to pomoć fiksiranje, Ive 'pokušao to najbolje za moje abbilities haha Ako je bilo tko mogao pomoć mene riješiti ovaj problem i dobar program za to je po mnogo poštovati !!!!! |
|
| |||
| |||
| Ja sam na dio u kojem se traži da se ukloni lijevo destinacije, ali im ne siguran ako su ti sigurno ukloniti pronađeno je 3 slika pod nazivom anubis_setup, anubis.dll i anubis.exe pronađena duboko AppData folder |
|
| |||
| |||
| Oni su dio programa. |
|
| |||
| |||
| ja je više naprednu pretragu i zatim ja je dobio greška msg drugačiji "String INTERNAL_ERROR_COPY_EMOSINI nije pronađen u string table" |
|
| |||
| |||
| Quote:
Quote:
|
|
| |||
| |||
| oh sry, više naprednu pretragu, REVO ima različite vrste pretraživanja, od brzo traženje na više naprednu pretragu koja ide u dublje ur računalo pronaći sve tragove program, koji traje duže raditi, ali da je to "Da!" JA pravedan obuzdan Add / Remove Programs i nema više = D hvala puno evilfantasy napokon ovo muka je došao do kraja! |
|
| |||
| |||
| Nema problema, drago mi je radila. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Netgear ruter odbije TCP | iyaoyas | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 29. svibanj 2009 03:12 |
| Sidebar odbije da prizna moj gadget! | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Općenito Software Chat | 5 | 7. siječanj 2009 09:43 |
| Nije moguće deinstalirati Program | Demtschuk | Općenito Software Chat | 6 | 20. listopad 2008 11:11 |
| Designed svoju računalnu sigurnost program | trueoutdoorsman | Virus, Spyware i sigurnost | 1 | 1. prosinac 2007 13:30 |
| Computer odbije da čita podatke s CD-a ili USB uređaje. | johanzabethal | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 17. studeni 2007 08:10 |
| Thread Tools | |
| |