kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Megtagadja, hogy távolítsa el a programot a saját gépen!

Reply

Téma eszközök
Old Január 29, 2008, 17:06
Csoport tagja

Default Megtagadja, hogy távolítsa el a programot a saját gépen!

A program a Sony Ericsson Image editor, és a telepítés simán ment, aztán rájöttem a program nem volt a szertartás egy a telefonom, így aztán a Programok hozzáadása / eltávolítása-hoz uninstall ez.

A program nem volt hajlandó eltávolítani. Azt mondták, hogy egy másik módja az volt, hogy törölje a tartalmat a megtakarított hely, amit tudtam tenni, és a program még mindig a lista Programok hozzáadása / eltávolítása, én próbáltam sok mindent eltávolítani, a McAfee eltávolító, megpróbálta Talán tisztítás regestry néhány MyUninstaller nevű programot, és semmi sem működött, és én tartják a következő üzenetek fogadására:

String WRONG_OS_MSG1 nem található szöveg táblázatban

String WRONG_SERVICE_PACK nem található szöveg táblázatban

és

A Sony Ericsson Image Editor WRONG_OS_MSG1 WRONG_SERVICE_PACK

Olvastam néhány más szálak msg, hogy ez azt jelenti, hogy ez az operációs rendszer verzió amit okoz ez? im jelenleg használ kilátás-ra számítógépem ... és én .. én dont tud én csak segítségre van szüksége rögzítő ezt Megpróbáltam legjobb tudásom abbilities haha

Ha valaki tudna nekem segíteni megszabadulni a problémát, és a program jó volt a nagyra értékelt !!!!!
Old Január 29, 2008, 17:15
Moderátor Csoport

Jár itt

Használja Revo-hoz uninstall ez. Ha ez ad ön egy hibaüzenet jelenik meg hogy nem lehet eltávolítani mindig kövesse az utasításokat. Revo majd keresse meg és törölje az összes kulcsokat, ezért letörölni magának.

Old Január 29, 2008, 17:23
Csoport tagja

Én vagyok a részt, ahol azt kéri, hogy távolítsa el balra overs, de im nem persze ha ezek biztonságos eltávolítása

megállapította, 3 kép neve alatt anubis_setup, anubis.dll és anubis.exe talált mélyen a AppData mappa
Old Január 29, 2008, 17:27
Moderátor Csoport

Ezek egy részét a programnak.

Old Január 29 2008, 17:37
Csoport tagja

ÉN tett egy fejlettebb keresési és most kaptam egy másik hiba msg

"String INTERNAL_ERROR_COPY_EMOSINI nem található a string table"
Old Január 29 2008, 17:42
Moderátor Csoport

Idézet:
Én egy fejlettebb keresés
Mit jelent?

Idézet:
"String INTERNAL_ERROR_COPY_EMOSINI nem található a string table"
Ez azt jelenti, hogy nem ott van? Én mégis ön volt kipróbálás-hoz uninstall ez?

Old Január 29, 2008, 17:51
Csoport tagja

oh sry, több speciális keresés, Revo más és más típusú kereséseket, a gyors keresést egy fejlettebb keresési, hogy megy beljebb ur számítógépen talált semmilyen nyomot a program, ami hosszabb időt vesz igénybe, hogy csinál, de azt igen, hogy nem én csak ellenőrizni Programok hozzáadása / eltávolítása és annak nincs itt = D

köszönet nagyon evilfantasy végül ez bosszúságot is véget ér!
Old Január 29, 2008, 18:16
Moderátor Csoport

Semmi gond, örülök, hogy bejött.

Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Netgear routert megtagadja TCP iyaoyas Hálózatépítés, Modems & VoIP 1 29. május 2009 03:12
Sidebar nem ismeri az én gadget! 4D (Fordy (Ford) Ollie General Chat szoftver 5 7. január 2009 09:43
Nem távolítható el a program Demtschuk General Chat szoftver 6 20. október 2008 11:11
Designed saját számítógépes biztonsági program trueoutdoorsman Vírus, kémprogram és biztonság 1 1. december 2007 13:30
A számítógép nem hajlandó olvasni információkat CD-re vagy USB eszközöket. johanzabethal Drives & Removable Media 1 17. november 2007 08:10
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.