![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| A program a Sony Ericsson Image editor, és a telepítés simán ment, aztán rájöttem a program nem volt a szertartás egy a telefonom, így aztán a Programok hozzáadása / eltávolítása-hoz uninstall ez. A program nem volt hajlandó eltávolítani. Azt mondták, hogy egy másik módja az volt, hogy törölje a tartalmat a megtakarított hely, amit tudtam tenni, és a program még mindig a lista Programok hozzáadása / eltávolítása, én próbáltam sok mindent eltávolítani, a McAfee eltávolító, megpróbálta Talán tisztítás regestry néhány MyUninstaller nevű programot, és semmi sem működött, és én tartják a következő üzenetek fogadására: String WRONG_OS_MSG1 nem található szöveg táblázatban String WRONG_SERVICE_PACK nem található szöveg táblázatban és A Sony Ericsson Image Editor WRONG_OS_MSG1 WRONG_SERVICE_PACK Olvastam néhány más szálak msg, hogy ez azt jelenti, hogy ez az operációs rendszer verzió amit okoz ez? im jelenleg használ kilátás-ra számítógépem ... és én .. én dont tud én csak segítségre van szüksége rögzítő ezt Megpróbáltam legjobb tudásom abbilities haha Ha valaki tudna nekem segíteni megszabadulni a problémát, és a program jó volt a nagyra értékelt !!!!! |
|
| |||
| |||
| Én vagyok a részt, ahol azt kéri, hogy távolítsa el balra overs, de im nem persze ha ezek biztonságos eltávolítása megállapította, 3 kép neve alatt anubis_setup, anubis.dll és anubis.exe talált mélyen a AppData mappa |
|
| |||
| |||
| Ezek egy részét a programnak. |
|
| |||
| |||
| ÉN tett egy fejlettebb keresési és most kaptam egy másik hiba msg "String INTERNAL_ERROR_COPY_EMOSINI nem található a string table" |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Idézet:
|
|
| |||
| |||
| oh sry, több speciális keresés, Revo más és más típusú kereséseket, a gyors keresést egy fejlettebb keresési, hogy megy beljebb ur számítógépen talált semmilyen nyomot a program, ami hosszabb időt vesz igénybe, hogy csinál, de azt igen, hogy nem én csak ellenőrizni Programok hozzáadása / eltávolítása és annak nincs itt = D köszönet nagyon evilfantasy végül ez bosszúságot is véget ér! |
|
| |||
| |||
| Semmi gond, örülök, hogy bejött. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Netgear routert megtagadja TCP | iyaoyas | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 29. május 2009 03:12 |
| Sidebar nem ismeri az én gadget! | 4D (Fordy (Ford) Ollie | General Chat szoftver | 5 | 7. január 2009 09:43 |
| Nem távolítható el a program | Demtschuk | General Chat szoftver | 6 | 20. október 2008 11:11 |
| Designed saját számítógépes biztonsági program | trueoutdoorsman | Vírus, kémprogram és biztonság | 1 | 1. december 2007 13:30 |
| A számítógép nem hajlandó olvasni információkat CD-re vagy USB eszközöket. | johanzabethal | Drives & Removable Media | 1 | 17. november 2007 08:10 |
| Téma eszközök | |
| |