פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

תוכנית מסרבת להסיר מהמחשב שלי!

Reply

שרשרת כלים
Old 29 ינואר 2008, 17:06
חבר קבוצת

Default תוכנית מסרבת להסיר מהמחשב שלי!

מטרת התוכנית היא חברת Sony Ericsson עורך תמונה, ולאחר ההתקנה הלך חלק, ואז הבין התוכנית לא היה טקס עבור הטלפון שלי, אז הלכתי הוספה / הסרה של תוכניות כדי להסיר אותה.

התוכנית סירבו להסיר. נאמר לי כי היה דרך אחרת כדי למחוק את התוכן מן היעד נשמר, אשר הייתי מסוגל לעשות, והתוכנית היא עדיין ברשימה של הוספה / הסרה של תוכניות, ניסיתי הרבה דברים כדי להסיר את זה, מסיר McAfee, ניסה אולי ניקוי regestry, כמה תוכנית בשם myuninstaller, ושום דבר לא עבד, ואני כל הזמן מקבל את msgs הבאים:

מחרוזת WRONG_OS_MSG1 לא נמצא בטבלת מחרוזת

מחרוזת WRONG_SERVICE_PACK לא נמצא בטבלת מחרוזת

ו

Sony Ericsson Image Editor WRONG_OS_MSG1 WRONG_SERVICE_PACK

קראתי בכמה האשכולות msg אחרים כי זה אומר שזה הגירסה OS thats גורם לו? im משתמשת Vista במחשב שלי ... ואני .. אני לא יודע אני רק צריך לעזור לתקן את זה, ניסיתי כמיטב haha abbilities שלי

אם מישהו יכול לעזור לי להיפטר בעיה זו תוכנית טובה זה היה מאוד מוערך על ידי !!!!!
Old 29 ינואר 2008, 17:15
מנהל קבוצת

לעבור אל כאן

השתמש Revo להסיר אותו. אם זה נותן לך הודעת שגיאה על כך שהוא עדיין מסוגל להסיר אחר ההוראות. Revo יהיה לאתר למחוק את כל מפתחות הרישום ולכן והסרה אותו בכל זאת.

Old 29 ינואר 2008, 17:23
חבר קבוצת

אני בחלק שבו הוא מבקש להסיר תורות שמאל, im עדיין לא בטוח אם אלה הם בטוח להסיר

זה מצא 3 קבצים תחת השם של anubis_setup, anubis.dll ו anubis.exe נמצא עמוק בתוך התיקיה AppData
Old 29 ינואר 2008, 17:27
מנהל קבוצת

אלה הם חלק מהתוכנית.

Old 29 ינואר 2008, 17:37
חבר קבוצת

עשיתי חיפוש מתקדמות יותר ועכשיו יש לי msg שגיאה שונה

"מחרוזת INTERNAL_ERROR_COPY_EMOSINI לא נמצא בטבלת המחרוזת"
Old 29 ינואר 2008, 17:42
מנהל קבוצת

ציטוט:
עשיתי חיפוש מתקדם יותר
מה זאת אומרת?

ציטוט:
"מחרוזת INTERNAL_ERROR_COPY_EMOSINI לא נמצא בטבלת המחרוזת"
זה אומר שזה לא קיים נכון? אני אף שאתה מנסה להסיר אותו?

Old 29 ינואר 2008, 17:51
חבר קבוצת

הו sry, על ידי חיפוש מתקדם יותר, Revo יש סוגים שונים של חיפושים, מחיפוש מהיר חיפוש מתקדם יותר כי נכנס עמוק יותר לתוך המחשב ur למצוא עקבות של התוכנית, אשר אורכת זמן רב יותר לעשות, אבל זה עשה את זה yea כרגע בדקתי הוספה / הסרה של תוכניות שלה לא שם יותר = D

תודה evilfantasy הרבה סוף סוף זה רוגז יש להגיע אל קצו!
Old 29 ינואר 2008, 18:16
מנהל קבוצת

אין בעיה, שמח שזה עבד.

Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Netgear נתב מסרבת TCP iyaoyas רישות, מודמים & VoIP 1 29 מאי 2009 03:12
Sidebar מסרב להכיר גאדג 'ט שלי! 4d (Fordy (פורד) אולי כללי תוכנות צ 'אט 5 7 ינואר 2009 09:43
אין אפשרות להסיר התקנה של תוכנית Demtschuk כללי תוכנות צ 'אט 6 20 אוקטובר 2008 11:11
עיצוב שלי אבטחת מחשבים התוכנית trueoutdoorsman וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 1 1st דצמבר 2007 13:30
המחשב מסרב לקרוא תקליטורי מידע או התקני ה-USB. johanzabethal כוננים & נשלפת 1 -17 נובמבר 2007 08:10
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.