![]() |
|
| |||
| |||
| מטרת התוכנית היא חברת Sony Ericsson עורך תמונה, ולאחר ההתקנה הלך חלק, ואז הבין התוכנית לא היה טקס עבור הטלפון שלי, אז הלכתי הוספה / הסרה של תוכניות כדי להסיר אותה. התוכנית סירבו להסיר. נאמר לי כי היה דרך אחרת כדי למחוק את התוכן מן היעד נשמר, אשר הייתי מסוגל לעשות, והתוכנית היא עדיין ברשימה של הוספה / הסרה של תוכניות, ניסיתי הרבה דברים כדי להסיר את זה, מסיר McAfee, ניסה אולי ניקוי regestry, כמה תוכנית בשם myuninstaller, ושום דבר לא עבד, ואני כל הזמן מקבל את msgs הבאים: מחרוזת WRONG_OS_MSG1 לא נמצא בטבלת מחרוזת מחרוזת WRONG_SERVICE_PACK לא נמצא בטבלת מחרוזת ו Sony Ericsson Image Editor WRONG_OS_MSG1 WRONG_SERVICE_PACK קראתי בכמה האשכולות msg אחרים כי זה אומר שזה הגירסה OS thats גורם לו? im משתמשת Vista במחשב שלי ... ואני .. אני לא יודע אני רק צריך לעזור לתקן את זה, ניסיתי כמיטב haha abbilities שלי אם מישהו יכול לעזור לי להיפטר בעיה זו תוכנית טובה זה היה מאוד מוערך על ידי !!!!! |
|
| |||
| |||
| אני בחלק שבו הוא מבקש להסיר תורות שמאל, im עדיין לא בטוח אם אלה הם בטוח להסיר זה מצא 3 קבצים תחת השם של anubis_setup, anubis.dll ו anubis.exe נמצא עמוק בתוך התיקיה AppData |
|
| |||
| |||
| אלה הם חלק מהתוכנית. |
|
| |||
| |||
| עשיתי חיפוש מתקדמות יותר ועכשיו יש לי msg שגיאה שונה "מחרוזת INTERNAL_ERROR_COPY_EMOSINI לא נמצא בטבלת המחרוזת" |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
ציטוט:
|
|
| |||
| |||
| הו sry, על ידי חיפוש מתקדם יותר, Revo יש סוגים שונים של חיפושים, מחיפוש מהיר חיפוש מתקדם יותר כי נכנס עמוק יותר לתוך המחשב ur למצוא עקבות של התוכנית, אשר אורכת זמן רב יותר לעשות, אבל זה עשה את זה yea כרגע בדקתי הוספה / הסרה של תוכניות שלה לא שם יותר = D תודה evilfantasy הרבה סוף סוף זה רוגז יש להגיע אל קצו! |
|
| |||
| |||
| אין בעיה, שמח שזה עבד. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Netgear נתב מסרבת TCP | iyaoyas | רישות, מודמים & VoIP | 1 | 29 מאי 2009 03:12 |
| Sidebar מסרב להכיר גאדג 'ט שלי! | 4d (Fordy (פורד) אולי | כללי תוכנות צ 'אט | 5 | 7 ינואר 2009 09:43 |
| אין אפשרות להסיר התקנה של תוכנית | Demtschuk | כללי תוכנות צ 'אט | 6 | 20 אוקטובר 2008 11:11 |
| עיצוב שלי אבטחת מחשבים התוכנית | trueoutdoorsman | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 1 | 1st דצמבר 2007 13:30 |
| המחשב מסרב לקרוא תקליטורי מידע או התקני ה-USB. | johanzabethal | כוננים & נשלפת | 1 | -17 נובמבר 2007 08:10 |
| שרשרת כלים | |
| |