mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Programos atsisako pašalinti iš savo kompiuterio!

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 29, 2008, 17:06
Narys

Default Programos atsisako pašalinti iš savo kompiuterio!

Programa "Sony Ericsson" Image Editor "ir montavimą vyko sklandžiai, ir tada supratau, programa buvo ne vienas ritualas mano telefoną, todėl nuvyko į Add / Remove Programs pašalinti.

Programa atsisakė pašalinti. Man buvo pasakyta, kad kitu būdu buvo pašalinti iš išsaugotą kelionės tikslą, kurį galėjau padaryti turinį ir programa vis dar į sąrašą Pridėti / šalinti programas ", Aš išbandžiau daug ką pašalinkite šį McAfee Uninstaller, bandė Gal valymo regestry, kai kurios programos atidaroma myuninstaller, ir nieko dirbo, ir aš nuolat gauna po wiad:

Styginių WRONG_OS_MSG1 nerasta eilutė lentelėje

Styginių WRONG_SERVICE_PACK nerasta eilutė lentelėje

ir

"Sony Ericsson" Image Editor WRONG_OS_MSG1 WRONG_SERVICE_PACK

Perskaičiau kitu temas, kad šis pranešimas reiškia, kad tai OS versija thats daro tai? im metu naudoja vista ant mano kompiuterio ... ir i .. I dont know I just need help Nustatant, I've tried geriausias mano abbilities haha

Jei kas galėtų man padėti atsikratyti šios problemos, ir programa gera ji buvo labai vertinama pagal !!!!!
Old Sausis 29, 2008, 17:15
Moderatorius Grupė

Eiti čia

Naudokite Revo jį pašalinti. Jei ji suteikia jums apie klaidą negalėtų pašalinti dar vadovaukitės. Revo bus surasti ir ištrinti visus registro raktus, todėl pašalinti jį vistiek.

Old Sausis 29, 2008, 17:23
Narys

I'm at dalį, kurioje jis prašo panaikinti kairėje perkėlimai, tačiau jiems nėra tikras, ar jie yra saugūs pašalinti

Jis nustatė, 3 failų pagal anubis_setup, anubis.dll ir anubis.exe vardas Rasta giliai viduje AppData kataloge
Old Sausis 29, 2008, 17:27
Moderatorius Grupė

Tai yra dalis programos.

Old Sausis 29, 2008, 17:37
Narys

Aš daugiau išplėstinės paieškos ir dabar aš turiu įvairių Klaidos pranešimas

"String INTERNAL_ERROR_COPY_EMOSINI nerasta eilutė lentelėje"
Old Sausis 29, 2008, 17:42
Moderatorius Grupė

Citata:
Aš daugiau Išplėstinė paieška
Ką tai reiškia?

Citata:
"String INTERNAL_ERROR_COPY_EMOSINI nerasta eilutė lentelėje"
Tai reiškia, kad nėra ten teisingai? Aš nors bandėte jį pašalinti?

Old Sausis 29, 2008, 17:51
Narys

oh sry, daugiau Išplėstinė paieška REVO turi skirtingų tipų paieškas, nuo greito paieškos paieška Išplėstinė kad eina į giliau į UR kompiuteryje rasti bet kokią programą, kuri trunka ilgiau, tai pėdsakai, tačiau Yea, kad tai padarė Aš ką tik patikrino Add / Remove Programs ir ten nėra anymore = D

Thanks a lot evilfantasy pagaliau tai erzina atėjo pabaiga!
Old Sausis 29, 2008, 18:16
Moderatorius Grupė

Nėra problemų, džiaugiuosi, kad dirbo.

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
NETGEAR Router atsisako TCP iyaoyas Networking, Modems & VoIP 1 Gegužė 29, 2009 03:12
Sidebar atsisako pripažinti savo mini programą! 4D (Fordy (Ford) Ollie BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 5 7 sausis 2009 09:43
Negaliu pašalinti programos Demtschuk BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 6 20 spalis 2008 11:11
Designed savo kompiuterinio saugumo programos trueoutdoorsman Virus, Spyware & Security 1 1 gruodis 2007 13:30
Kompiuteris atsisako skaityti informaciją iš CD ar USB įrenginių. johanzabethal Drives & Removable Media 1 Lapkritis 17, 2007 08:10
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.