![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Programa "Sony Ericsson" Image Editor "ir montavimą vyko sklandžiai, ir tada supratau, programa buvo ne vienas ritualas mano telefoną, todėl nuvyko į Add / Remove Programs pašalinti. Programa atsisakė pašalinti. Man buvo pasakyta, kad kitu būdu buvo pašalinti iš išsaugotą kelionės tikslą, kurį galėjau padaryti turinį ir programa vis dar į sąrašą Pridėti / šalinti programas ", Aš išbandžiau daug ką pašalinkite šį McAfee Uninstaller, bandė Gal valymo regestry, kai kurios programos atidaroma myuninstaller, ir nieko dirbo, ir aš nuolat gauna po wiad: Styginių WRONG_OS_MSG1 nerasta eilutė lentelėje Styginių WRONG_SERVICE_PACK nerasta eilutė lentelėje ir "Sony Ericsson" Image Editor WRONG_OS_MSG1 WRONG_SERVICE_PACK Perskaičiau kitu temas, kad šis pranešimas reiškia, kad tai OS versija thats daro tai? im metu naudoja vista ant mano kompiuterio ... ir i .. I dont know I just need help Nustatant, I've tried geriausias mano abbilities haha Jei kas galėtų man padėti atsikratyti šios problemos, ir programa gera ji buvo labai vertinama pagal !!!!! |
|
| |||
| |||
| I'm at dalį, kurioje jis prašo panaikinti kairėje perkėlimai, tačiau jiems nėra tikras, ar jie yra saugūs pašalinti Jis nustatė, 3 failų pagal anubis_setup, anubis.dll ir anubis.exe vardas Rasta giliai viduje AppData kataloge |
|
| |||
| |||
| Tai yra dalis programos. |
|
| |||
| |||
| Aš daugiau išplėstinės paieškos ir dabar aš turiu įvairių Klaidos pranešimas "String INTERNAL_ERROR_COPY_EMOSINI nerasta eilutė lentelėje" |
|
| |||
| |||
| Citata:
Citata:
|
|
| |||
| |||
| oh sry, daugiau Išplėstinė paieška REVO turi skirtingų tipų paieškas, nuo greito paieškos paieška Išplėstinė kad eina į giliau į UR kompiuteryje rasti bet kokią programą, kuri trunka ilgiau, tai pėdsakai, tačiau Yea, kad tai padarė Aš ką tik patikrino Add / Remove Programs ir ten nėra anymore = D Thanks a lot evilfantasy pagaliau tai erzina atėjo pabaiga! |
|
| |||
| |||
| Nėra problemų, džiaugiuosi, kad dirbo. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| NETGEAR Router atsisako TCP | iyaoyas | Networking, Modems & VoIP | 1 | Gegužė 29, 2009 03:12 |
| Sidebar atsisako pripažinti savo mini programą! | 4D (Fordy (Ford) Ollie | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 5 | 7 sausis 2009 09:43 |
| Negaliu pašalinti programos | Demtschuk | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 6 | 20 spalis 2008 11:11 |
| Designed savo kompiuterinio saugumo programos | trueoutdoorsman | Virus, Spyware & Security | 1 | 1 gruodis 2007 13:30 |
| Kompiuteris atsisako skaityti informaciją iš CD ar USB įrenginių. | johanzabethal | Drives & Removable Media | 1 | Lapkritis 17, 2007 08:10 |
| Temos įrankiai | |
| |