![]() |
|
| |||
| |||
| Programma ir Sony Ericsson Image Editor un uzstādīšana, noritēja veiksmīgi, un tad sapratu programma nebija rituāls no mana telefona, lai pēc tam devās uz Add / Remove Programs to atinstalēt. programma atteicās atinstalēt. Man tika teikts, ka cits veids ir dzēst saturu no saglabāto galamērķi, kas man bija iespēja to darīt, un programma ir joprojām sarakstā Add / Remove Programs, esmu mēģinājis daudzas lietas, kas atinstalēt, McAfee atinstalētājs, mēģināja varbūt tīrīšana regestry dažas programmu, ko sauc myuninstaller, un nekas strādāja, un es tur saņemt šādas ziņas: String WRONG_OS_MSG1 netika atrasta rinda tabulā String WRONG_SERVICE_PACK netika atrasta rinda tabulā un Sony Ericsson Image Editor WRONG_OS_MSG1 WRONG_SERVICE_PACK Esmu lasīt kādā citā pavedieni, ka šis msg nozīmē, ka tā ir OS versija Tas ir tas tai radīja? im pašlaik izmanto vista uz mana datora ... un es .. i dont zinu tikai vajadzīga palīdzība, nosakot šo, es esmu centies manā abbilities haha Ja kāds varētu man palīdzēt atbrīvoties no šīs problēmas un programmu labu tas bija par ļoti appreciated !!!!! |
|
| |||
| |||
| Es esmu pie daļas, kurā tā lūdz atcelt kreisi overs, bet im nav pārliecināts, vai tie ir droši izņemt Tā konstatēja, 3 failu zem nosaukuma anubis_setup, anubis.dll un anubis.exe atrasts dziļi AppData mape |
|
| |||
| |||
| Tie ir daļa no programmas. |
|
| |||
| |||
| Es tā vairāk uzlabotas meklēšanas un tagad es saņēmu dažādas kļūdas msg "String INTERNAL_ERROR_COPY_EMOSINI netika atrasta rinda tabulā" |
|
| |||
| |||
| Quote:
Quote:
|
|
| |||
| |||
| oh sry par vairāk Izvērstā meklēšana, revo ir dažādu veidu meklēšanu, no ātri meklēšanu spēcīgākās meklēšanu, dodas, dziļāk ur datoru, lai atrastu kādu programmu, kas prasa vairāk darīt pēdas, bet jā, ka to darīja Es tikko pārbaudīta Add / Remove Programs un tur nav vairs = D thanks a lot evilfantasy beidzot šis apgrūtinājums ir pienācis beigu! |
|
| |||
| |||
| Nav problēmu, priecājos ka strādāja. |
![]() |
|
| Bookmarks |