![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Program jest Sony Ericsson Image Editor, a instalacja przebiegła bez zakłóceń, a następnie realizowany program nie był z jednej obrzędu do mojego telefonu, więc udał się do Dodaj / Usuń programy, aby go odinstalować. program nie chciał odinstalować. Powiedziano mi, że w inny sposób było usunąć zawartość zapisana przeznaczenia, które udało mi się zrobić, a program jest nadal na liście w Dodaj / usuń programy, próbowałem wielu rzeczy odinstalować, McAfee UnInstaller, próbował Może regestry czyszczenia, niektóre program o nazwie MyUninstaller, i nic nie działało, i przechowywane odbioru wiad. następujące: String WRONG_OS_MSG1 nie została odnaleziona w tabeli string String WRONG_SERVICE_PACK nie została odnaleziona w tabeli string i Sony Ericsson Image Editor WRONG_OS_MSG1 WRONG_SERVICE_PACK Czytałem w kilku innych wątków tej msg oznacza, że jest to wersja systemu operacyjnego thats powodowania? im aktualnie wykorzystuje Vista na moim komputerze ... i ja .. i dont know i just need help ustalenia tego, starałem się z moją najlepszą haha abbilities Jeśli ktoś może mi pomóc pozbyć się tego problemu, a program to dobrze by było bardzo cenione !!!!! |
|
| |||
| |||
| Jestem w części, w której prosi, aby usunąć lewej przejęć, ale nie im pewności, czy są one bezpiecznie usunąć znalazł 3 pliki pod nazwą anubis_setup, anubis.dll i anubis.exe znaleźć głęboko wewnątrz folderu AppData |
|
| |||
| |||
| Te są częścią programu. |
|
| |||
| |||
| ja bardziej zaawansowane wyszukiwanie, a teraz mam inny błąd msg "Ciąg INTERNAL_ERROR_COPY_EMOSINI nie została odnaleziona w tabeli znaków" |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Cytat:
|
|
| |||
| |||
| oh sry, poprzez bardziej zaawansowane wyszukiwanie, Revo posiada różne typy wyszukiwania, z szybkiego wyszukiwania na bardziej zaawansowane wyszukiwanie, który jedzie w głąb ur komputera w celu znalezienia śladów program, który trwa dłużej robić, oprócz tak, że to zrobił I tylko sprawdzone Dodaj / Usuń programy i nie ma już = D dzięki evilfantasy wiele końcu tej przykrości dobiegła końca! |
|
| |||
| |||
| Nie ma problemu, chętnie to działało. |
![]() |
|
| Zakładki |