mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Sisteme de operare Windows

Register

Programul refuză să dezinstalaţi de la calculatorul meu!

Reply

Thread Tools
Old 29 ianuarie 2008, 17:06
Grupul de stat

Programul este Sony Ericsson editorul de imagini, precum şi de instalare a mers fără probleme, şi apoi a realizat programul nu a fost un rit pentru telefonul meu, asa ca apoi a mers la Add / Remove Programs la spre uninstall it.

Programul a refuzat să dezinstalare. Mi sa spus că a fost un alt mod de a şterge conţinutul de destinaţia salvat, care am fost în stare să facă, iar programul este încă pe lista din Add / Remove Programs, am încercat multe lucruri la spre uninstall this, uninstaller McAfee, a încercat Poate regestry de curăţare, unele program numit MyUninstaller, şi nimic nu a funcţionat, dar am păstrat primesc mesaje text:

String WRONG_OS_MSG1 nu a fost găsit în tabelul de coarde

String WRONG_SERVICE_PACK nu a fost găsit în tabelul de coarde

şi

Sony Ericsson Image Editor WRONG_OS_MSG1 WRONG_SERVICE_PACK

Am citit, în unele fire de alte msg că acest lucru înseamnă că este versiunea sistemului de operare thats veninos it? im folosire în prezent Vista pe computerul meu ... si am .. i dont know I chiar nevoie de ajutor de fixare acest lucru, am încercat să-mi cel mai bun de haha abbilities

În cazul în care cineva ar putea ajuta-mă scăpa de această problemă şi program de bună a fost foarte apreciate de către !!!!!
Old 29 ianuarie 2008, 17:15
Moderator Group

Merge aici

Utilizaţi Revo la spre uninstall it. În cazul în care vă oferă o eroare despre a fi incapabil la spre uninstall încă urmaţi instrucţiunile. Revo va localiza şi a şterge toate cheile de registry, prin urmare, dezinstalarea oricum.

Old 29 ianuarie 2008, 17:23
Grupul de stat

Sunt la o parte în cazul în care solicită să eliminaţi reportări stânga, dar nu im-vă că în cazul în care acestea sunt în condiţii de siguranţă pentru a elimina

it a întemeia 3 imagini sub numele de anubis_setup, anubis.dll şi anubis.exe găsit adânc în interiorul pliant AppData
Old 29 ianuarie 2008, 17:27
Moderator Group

Acestea sunt o parte a programului.

Old 29 ianuarie 2008, 17:37
Grupul de stat

Am făcut o căutare mai avansate şi acum am primit un msg de eroare diferit

"String INTERNAL_ERROR_COPY_EMOSINI nu a fost gasit in tabelul de coarde"
Old 29 ianuarie 2008, 17:42
Moderator Group

Citat:
Am făcut o căutare mai avansate
Ce vrei să spui?

Citat:
"String INTERNAL_ERROR_COPY_EMOSINI nu a fost gasit in tabelul de coarde"
Acest lucru inseamna ca nu este acolo-i asa? Am deşi aţi încercat să-l dezinstalaţi?

Old 29 ianuarie 2008, 17:51
Grupul de stat

oh sry, cu mai avansate de căutare, Revo are diferite tipuri de căutări, de la o căutare rapid la o căutare mai avansate, care merge în mai adânc în ur calculator pentru a găsi nici urme de program, care durează mai mult sa faci, dar da, că a făcut-o Tocmai am verificat Add / Remove Programs si sa nu mai există = D

mulþumiri foarte mult evilfantasy în cele din urmă această iritare a ajuns la capăt!
Old 29 ianuarie 2008, 18:16
Moderator Group

Nici o problemă, bucuros ca a lucrat.

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.