menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Program odmieta odinštalujte zo svojho počítača!

Reply

Thread Tools
Old 29 január 2008, 17:06
Člen Skupina

Default Program odmieta odinštalujte zo svojho počítača!

Program je Sony Ericsson editor obrázkov, a inštalácia prebehla hladko, a potom si uvedomil, program nebol obrad jeden pre môj telefón, tak potom šiel do Pridať / Odobrať programy odinštalujte.

Program odmietol odinštalovať. Bolo mi povedané, že iná cesta bola vymazať obsah uložený určenia, ktoré som mohol urobiť, a program je stále na zozname Pridať alebo odstrániť programy, snažila som sa veľa vecí odinštalovať to, McAfee odinštalovanie, sa pokúsil Možno čistenie regestry, nejaký program nazvaný MyUninstaller, a nič nefungovalo, a ja stále príjem msgs nasledujúce:

WRONG_OS_MSG1 reťazec nebol nájdený v reťazci tabuľke

WRONG_SERVICE_PACK reťazec nebol nájdený v reťazci tabuľke

a

Sony Ericsson Image Editor WRONG_OS_MSG1 WRONG_SERVICE_PACK

Čítal som v niektorých iných vlákien msg, že to znamená, že to je verzia operačného systému spôsobuje, že to je? im používate priehľad na svojom počítači ... a ja .. Neviem, já spravodlivý potrebovať pomôcť, ktorým sa to, som sa snažil podľa môjho najlepšieho abbilities haha

Ak sa niekto mi mohol pomôcť zbaviť sa tohto problému a program pre dobré to bolo veľmi oceňovaná !!!!!
Old 29 január 2008, 17:15
Moderátor skupiny

Choď tady

Použite Revo odinštalovať. Ak sa vám chyba asi nebude schopný odinštalovať aj naďalej postupovať podľa pokynov. Revo bude nájsť a odstrániť všetky kľúče Registry teda odinštalácie tak ako tak.

Old 29 január 2008, 17:23
Člen Skupina

Som na strane, kde sa žiada, aby odstrániť doľava do ďalšieho obdobia, ale im nie istý, či sú bezpečné odstránenie

zistí, 3 obrázkov pod názvom anubis_setup, anubis.dll a anubis.exe našiel hlboko vnútri zložky AppData
Old 29 január 2008, 17:27
Moderátor skupiny

Tí sú súčasťou programu.

Old 29. januára 2008, 17:37
Člen Skupina

Urobil som viac pokročilé vyhľadávanie a teraz ja mám iný error msg

"String INTERNAL_ERROR_COPY_EMOSINI nebol nájdený v reťazci tabuľke"
Old 29. januára 2008, 17:42
Moderátor skupiny

Citácia:
já did pokročilé vyhľadávanie
Čo tým myslíte?

Citácia:
"String INTERNAL_ERROR_COPY_EMOSINI nebol nájdený v reťazci tabuľke"
To znamená, že tam nie je v poriadku? Aj keď ste sa snažili ju odinštalovať?

Old 29 január 2008, 17:51
Člen Skupina

oh sry, viac pokročilé vyhľadávanie, Revo má rôzne druhy vyhľadávania, z rýchle vyhľadávanie na pokročilé vyhľadávanie, ktorý ide hlbšie do ur počítač nájsť žiadne stopy po programe, ktorý trvá dlhšie robiť, ale áno, že to urobil I just checked Pridať / Odobrať programy a nie je tam už = D

díky moc evilfantasy nakoniec túto obtiaž prišiel koniec!
Old 29 január 2008, 18:16
Moderátor skupiny

Žiadny problém, rád, že to fungovalo.

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.