![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Program je Sony Ericsson editor obrázkov, a inštalácia prebehla hladko, a potom si uvedomil, program nebol obrad jeden pre môj telefón, tak potom šiel do Pridať / Odobrať programy odinštalujte. Program odmietol odinštalovať. Bolo mi povedané, že iná cesta bola vymazať obsah uložený určenia, ktoré som mohol urobiť, a program je stále na zozname Pridať alebo odstrániť programy, snažila som sa veľa vecí odinštalovať to, McAfee odinštalovanie, sa pokúsil Možno čistenie regestry, nejaký program nazvaný MyUninstaller, a nič nefungovalo, a ja stále príjem msgs nasledujúce: WRONG_OS_MSG1 reťazec nebol nájdený v reťazci tabuľke WRONG_SERVICE_PACK reťazec nebol nájdený v reťazci tabuľke a Sony Ericsson Image Editor WRONG_OS_MSG1 WRONG_SERVICE_PACK Čítal som v niektorých iných vlákien msg, že to znamená, že to je verzia operačného systému spôsobuje, že to je? im používate priehľad na svojom počítači ... a ja .. Neviem, já spravodlivý potrebovať pomôcť, ktorým sa to, som sa snažil podľa môjho najlepšieho abbilities haha Ak sa niekto mi mohol pomôcť zbaviť sa tohto problému a program pre dobré to bolo veľmi oceňovaná !!!!! |
|
| |||
| |||
| Som na strane, kde sa žiada, aby odstrániť doľava do ďalšieho obdobia, ale im nie istý, či sú bezpečné odstránenie zistí, 3 obrázkov pod názvom anubis_setup, anubis.dll a anubis.exe našiel hlboko vnútri zložky AppData |
|
| |||
| |||
| Tí sú súčasťou programu. |
|
| |||
| |||
| Urobil som viac pokročilé vyhľadávanie a teraz ja mám iný error msg "String INTERNAL_ERROR_COPY_EMOSINI nebol nájdený v reťazci tabuľke" |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Citácia:
|
|
| |||
| |||
| oh sry, viac pokročilé vyhľadávanie, Revo má rôzne druhy vyhľadávania, z rýchle vyhľadávanie na pokročilé vyhľadávanie, ktorý ide hlbšie do ur počítač nájsť žiadne stopy po programe, ktorý trvá dlhšie robiť, ale áno, že to urobil I just checked Pridať / Odobrať programy a nie je tam už = D díky moc evilfantasy nakoniec túto obtiaž prišiel koniec! |
|
| |||
| |||
| Žiadny problém, rád, že to fungovalo. |