мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Програм за деинсталацију одбије од мој рачунар!

Reply

Тхреад Тоолс
Old 29. Мар 2008, 17:06
Мембер Гроуп

Default Програм за деинсталацију одбије од мој рачунар!

Програм је Моторола едитор слика, и инсталација је глатко, а онда схватио програма није био ритуал један за мој телефон, па онда отишао у Адд / Ремове Програмс да га деинсталирате.

Програм је одбио да деинсталирам. Речено ми је да је још један начин да избришете садржај из сачуван одредиште, што сам био у стању да урадите, а програм је и даље на листи у Адд / Ремове Програмс, покушао сам многе ствари да деинсталирате овај, МцАфее деинсталирање, покушао можда чишћење регестры, неки програм зове мыунинсталлер, и ништа радили, а ја сам држао прима пор следеће:

Стринг УРОНГ_ОС_МСГ1 није пронађен у табели ниска

Стринг УРОНГ_СЕРВИЦЕ_ПАЦК није пронађен у табели ниска

и

Алцател Слика Уредник УРОНГ_ОС_МСГ1 УРОНГ_СЕРВИЦЕ_ПАЦК

Сам прочитао у неке друге теме да је ово порука значи да је верзија оперативног система је тај узрок? ИМ тренутно користи Виста на мом компјутеру ... а ја .. ја донт знати ја само треба помоћ фиксирање ово сам покушао да мом најбољем хаха аббилитиес

Ако неко мозе да ми помогне отарасити овог проблема и програму за добром је веома цењени од стране !!!!!
Old 29. Мар 2008, 17:15
Модератор / ица групе

Ићи овде

Користите Рево да га деинсталирате. Ако вам даје грешку о немогућности да деинсталирате и даље следите упутства. Рево ће се пронаћи и обрисати све кључеве регистра зато га деинсталирате свеједно.

Old 29. Мар 2008, 17:23
Мембер Гроуп

Ја сам у делу где се тражи да уклоне лево оверс, али им не сигуран да ли су ти сигуран да уклоните

је пронађено 3 датотеке под именом анубис_сетуп, анубис.длл и анубис.ексе наћи дубоко унутар АппДата фасциклу
Old 29. Мар 2008, 17:27
Модератор / ица групе

Они су део програма.

Old 29 јан 2008, 17:37
Мембер Гроуп

Ја сам напредније претраживање и сада имам различите грешке пор

"Ниска ИНТЕРНАЛ_ЕРРОР_ЦОПЫ_ЕМОСИНИ није пронађен у табели ниска"
Old 29 јан 2008, 17:42
Модератор / ица групе

Куоте:
Ја сам још напредна претрага
Како то мислиш?

Куоте:
"Ниска ИНТЕРНАЛ_ЕРРОР_ЦОПЫ_ЕМОСИНИ није пронађен у табели ниска"
То значи да не постоји право? Ја иако сте покушавали да га деинсталирам?

Old 29. Мар 2008, 17:51
Мембер Гроуп

Ох СРЈ, више напредну претрагу, Рево је различите врсте претраживања, из брзу претрагу на више проширену претрагу да иде дубље у Ур рачунара да бисте пронашли све трагове програма, који траје дуже да раде, али и сав је то урадио Ја само проверени Адд / Ремове Програмс и нема висе = Д

хвала пуно евилфантасы коначно ова мука је дошао до краја!
Old 29. Мар 2008, 18:16
Модератор / ица групе

Нема проблема, драго ми је радио.

Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Нетгеар рутери одбије ТЦП иыаоыас Нетуоркинг, Модем & ВоИП 1 29 мај 2009 03:12
Сидебар одбија да призна свог гаџет! 4Д (Форды (Форд) Оллие Уопштено Софтуаре Цхат 5 7 јануар 2009 09:43
Није могуће деинсталирам Програм Демтсцхук Уопштено Софтуаре Цхат 6 20 октобар 2008 11:11
Десигнед своју компјутерску сигурност програм труеоутдоорсман Вирус, Спыуаре и безбедност 1 1 децембар 2007 13:30
Цомпутер одбије да чита податке са ЦД-а или УСБ уређаје. јоханзабетхал Дривес & Измјењиви медији 1 17 новембар 2007 08:10
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц