![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Програм је Моторола едитор слика, и инсталација је глатко, а онда схватио програма није био ритуал један за мој телефон, па онда отишао у Адд / Ремове Програмс да га деинсталирате. Програм је одбио да деинсталирам. Речено ми је да је још један начин да избришете садржај из сачуван одредиште, што сам био у стању да урадите, а програм је и даље на листи у Адд / Ремове Програмс, покушао сам многе ствари да деинсталирате овај, МцАфее деинсталирање, покушао можда чишћење регестры, неки програм зове мыунинсталлер, и ништа радили, а ја сам држао прима пор следеће: Стринг УРОНГ_ОС_МСГ1 није пронађен у табели ниска Стринг УРОНГ_СЕРВИЦЕ_ПАЦК није пронађен у табели ниска и Алцател Слика Уредник УРОНГ_ОС_МСГ1 УРОНГ_СЕРВИЦЕ_ПАЦК Сам прочитао у неке друге теме да је ово порука значи да је верзија оперативног система је тај узрок? ИМ тренутно користи Виста на мом компјутеру ... а ја .. ја донт знати ја само треба помоћ фиксирање ово сам покушао да мом најбољем хаха аббилитиес Ако неко мозе да ми помогне отарасити овог проблема и програму за добром је веома цењени од стране !!!!! |
|
| |||
| |||
| Ја сам у делу где се тражи да уклоне лево оверс, али им не сигуран да ли су ти сигуран да уклоните је пронађено 3 датотеке под именом анубис_сетуп, анубис.длл и анубис.ексе наћи дубоко унутар АппДата фасциклу |
|
| |||
| |||
| Они су део програма. |
|
| |||
| |||
| Ја сам напредније претраживање и сада имам различите грешке пор "Ниска ИНТЕРНАЛ_ЕРРОР_ЦОПЫ_ЕМОСИНИ није пронађен у табели ниска" |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Куоте:
|
|
| |||
| |||
| Ох СРЈ, више напредну претрагу, Рево је различите врсте претраживања, из брзу претрагу на више проширену претрагу да иде дубље у Ур рачунара да бисте пронашли све трагове програма, који траје дуже да раде, али и сав је то урадио Ја само проверени Адд / Ремове Програмс и нема висе = Д хвала пуно евилфантасы коначно ова мука је дошао до краја! |
|
| |||
| |||
| Нема проблема, драго ми је радио. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Нетгеар рутери одбије ТЦП | иыаоыас | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 29 мај 2009 03:12 |
| Сидебар одбија да призна свог гаџет! | 4Д (Форды (Форд) Оллие | Уопштено Софтуаре Цхат | 5 | 7 јануар 2009 09:43 |
| Није могуће деинсталирам Програм | Демтсцхук | Уопштено Софтуаре Цхат | 6 | 20 октобар 2008 11:11 |
| Десигнед своју компјутерску сигурност програм | труеоутдоорсман | Вирус, Спыуаре и безбедност | 1 | 1 децембар 2007 13:30 |
| Цомпутер одбије да чита податке са ЦД-а или УСБ уређаје. | јоханзабетхал | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 17 новембар 2007 08:10 |
| Тхреад Тоолс | |
| |