az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Program bilgisayardan kaldırmak için reddediyor!

Reply

Konu Araçları
Old 29 Ocak 2008 17:06,
Üye Grubu

Default Program bilgisayardan kaldırmak için reddediyor!

Program Sony Ericsson Resim editörü ve kurulum sorunsuz gitti ve ardından eklemek gittim telefonu için değil bir ayin, yani o zaman fark programı / kaldırmak programları kaldırın.

Programı kaldırmak için reddetti. Bunun başka bir yolu, i yapmak başardı kaydedilen hedef gelen içeriği silmek oldu ve programın henüz Ekle listesinde bulunan / programları kaldırmak, i, McAfee kaldırıcı, denedim bu kaldırmak için pek çok şey denedi söylendi belki temizlik regestry, bazı program MyUninstaller denilen ve hiçbir şey çalıştı ve ben şu msj alma tutulur:

String WRONG_OS_MSG1 dize tablosunda bulunamadı

String WRONG_SERVICE_PACK dize tablosunda bulunamadı

ve

Sony Ericsson Image Editor WRONG_OS_MSG1 WRONG_SERVICE_PACK

Ben başka Konuları Bu mesaj bu OS sürümü demek okudum bunu neden adl? şu anda benim bilgisayar manzara ile im ... ve ben .. i dont i know sadece gerek bu sabitleme yardım, benim abbilities haha en getirmeye çalıştık

Eğer kimse-ebil yardım etmek beni bu sorunu ve programın kurtulmak büyük ölçüde takdir !!!!! olmuştur iyi
Old 29 Ocak 2008, 17:15
Moderatör Grubu

Gitmek burada

Kullanım Revo kaldırmak. Eğer sizin hakkınızda bir hata veriyor hala yönergeleri izleyin kaldırmak mümkün varlık. Revo bulun ve tüm kayıt defteri anahtarlarını bu nedenle olsa kaldırma silin.

Old 29 Ocak 2008, 17:23
Üye Grubu

Ben kısmında yere sol overs kaldırmak için, eğer bu kaldırmak için güvenli henüz emin değil im sorar kulüpler

o anubis_setup, anubis.dll ve anubis.exe adı altında AppData klasörü içinde derin bulundu 3 dosya bulundu
Old 29 Ocak 2008, 17:27
Moderatör Grubu

Bu programın bir parçasıdır.

Old 29 Ocak 2008, 17:37
Üye Grubu

i ve şimdi farklı bir hata msj var daha gelişmiş bir arama yaptı

"Dize dize INTERNAL_ERROR_COPY_EMOSINI tablosunda" bulunamadı
Old 29 Ocak 2008, 17:42
Moderatör Grubu

Alıntı:
i daha gelişmiş bir arama yaptı
Ne demek istiyorsun?

Alıntı:
"Dize dize INTERNAL_ERROR_COPY_EMOSINI tablosunda" bulunamadı
Bu orada doğru olmadığı anlamına gelir? Ben ancak bunu kaldırmaya çalışıyorlardı?

Old 29 Ocak 2008, 17:51
Üye Grubu

oh sry, daha gelişmiş arama tarafından Revo, hızlı bir arama daha derin bir ur bilgisayara hangi yapmak uzun sürer programı, herhangi bir iz bulmak için gidiyor daha gelişmiş bir arama yapmak, ancak aramaların farklı türleri vardır o yea did it i adil kontrol eklemek / çıkarmak bilgisayar programı ve orada artık = D

teşekkür biraz çok evilfantasy nihayet bu sıkıntıdan bir sonu geldi!
Old 29 Ocak 2008, 18:16
Moderatör Grubu

No problem, sevindim işe yaradı.

Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından