менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Програма відмовляється видалити зі свого комп'ютера!

Reply

Різьба Інструменти
Old 29 січня 2008, 17:06
Член групи

Default Програма відмовляється видалити зі свого комп'ютера!

Програма Sony Ericsson Image Editor, і встановлення пройшло гладко, а потім зрозуміла, програма не була обрядом один для мого телефону, щоб потім відправився в "Додати / Видалити для його видалення.

Програма відмовляється видалити. Мені сказали, що інший спосіб, щоб виключити зміст з збереженого призначення, які мені вдалося зробити, і програма, як і раніше в списку Add / Remove Programs, я намагався багато речей, щоб видалити цю, McAfee видалення, намагався Може бути, очищення regestry, деякі програми під назвою MyUninstaller, і ніщо не працювали, і я все отримують наступні Msgs:

String WRONG_OS_MSG1 не була знайдена в рядку таблиці

String WRONG_SERVICE_PACK не була знайдена в рядку таблиці

і

Sony Ericsson Image Editor WRONG_OS_MSG1 WRONG_SERVICE_PACK

Я читав в деяких інших тим, що це Msg означає, що це версія операційної системи Thats змушуючи його? В даний час використання IM Vista на моєму комп'ютері, і я ... .. я не знаю я просто потрібна допомога фіксації цього, я намагався, наскільки мені Haha abbilities

Якщо хто-небудь може допомогти мені позбутися від цієї проблеми і програма для хорошого було від високо оцінює !!!!!
Old 29 січня 2008, 17:15
Модератор групи

Йти тут

Revo використовуйте для її видалення. Якщо він дає вам помилка про неможливість видалити ще дотримуйтесь інструкцій. Revo буде виявити і видалити всі ключі реєстру тому його видалення в будь-якому випадку.

Old 29 січня 2008, 17:23
Член групи

Я в тій частині, де він просить, щоб видалити лівий кадр, але їм не впевнений, що це безпечно видалити

він знайшов 3 файла під назвою anubis_setup, anubis.dll і anubis.exe знайшли глибоко всередині папки AppData
Old 29 січня 2008, 17:27
Модератор групи

Ті, є частиною цієї програми.

Old 29 січня 2008, 17:37
Член групи

Я зробив більш розширений пошук, і тепер я отримав іншу помилку Msg

"Струнний INTERNAL_ERROR_COPY_EMOSINI не була знайдена в рядку таблиці"
Old 29 січня 2008, 17:42
Модератор групи

Цитата:
Я зробив більш розширений пошук
Що ти маєш на увазі?

Цитата:
"Струнний INTERNAL_ERROR_COPY_EMOSINI не була знайдена в рядку таблиці"
Це означає, що там немає права? Я ніби ви намагаєтеся її видалити?

Old 29 січня 2008, 17:51
Член групи

Про SRY, більш розширений пошук, Revo має різні види пошуку, зі швидким пошуком по більш розширений пошук, який проникає в глиб ур комп'ютер, щоб знайти ніяких слідів програми, яка займає більше часу, щоб зробити, але та що ж це Я тільки що перевірив Add / Remove Programs і її більше немає = D

Велике спасибі, нарешті, це evilfantasy досади прийшов кінець!
Old 29 січня 2008, 18:16
Модератор групи

Немає проблем, радий, що він працював.

Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.