![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Програма Sony Ericsson Image Editor, і встановлення пройшло гладко, а потім зрозуміла, програма не була обрядом один для мого телефону, щоб потім відправився в "Додати / Видалити для його видалення. Програма відмовляється видалити. Мені сказали, що інший спосіб, щоб виключити зміст з збереженого призначення, які мені вдалося зробити, і програма, як і раніше в списку Add / Remove Programs, я намагався багато речей, щоб видалити цю, McAfee видалення, намагався Може бути, очищення regestry, деякі програми під назвою MyUninstaller, і ніщо не працювали, і я все отримують наступні Msgs: String WRONG_OS_MSG1 не була знайдена в рядку таблиці String WRONG_SERVICE_PACK не була знайдена в рядку таблиці і Sony Ericsson Image Editor WRONG_OS_MSG1 WRONG_SERVICE_PACK Я читав в деяких інших тим, що це Msg означає, що це версія операційної системи Thats змушуючи його? В даний час використання IM Vista на моєму комп'ютері, і я ... .. я не знаю я просто потрібна допомога фіксації цього, я намагався, наскільки мені Haha abbilities Якщо хто-небудь може допомогти мені позбутися від цієї проблеми і програма для хорошого було від високо оцінює !!!!! |
|
| |||
| |||
| Я в тій частині, де він просить, щоб видалити лівий кадр, але їм не впевнений, що це безпечно видалити він знайшов 3 файла під назвою anubis_setup, anubis.dll і anubis.exe знайшли глибоко всередині папки AppData |
|
| |||
| |||
| Ті, є частиною цієї програми. |
|
| |||
| |||
| Я зробив більш розширений пошук, і тепер я отримав іншу помилку Msg "Струнний INTERNAL_ERROR_COPY_EMOSINI не була знайдена в рядку таблиці" |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Про SRY, більш розширений пошук, Revo має різні види пошуку, зі швидким пошуком по більш розширений пошук, який проникає в глиб ур комп'ютер, щоб знайти ніяких слідів програми, яка займає більше часу, щоб зробити, але та що ж це Я тільки що перевірив Add / Remove Programs і її більше немає = D Велике спасибі, нарешті, це evilfantasy досади прийшов кінець! |
|
| |||
| |||
| Немає проблем, радий, що він працював. |