![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου Όταν ξεκινήσει ο υπολογιστής μου φορτία των προγραμμάτων φορτίο και κάθεται σε λίγο η γραμμή εργασιών στο κάτω δεξιά γωνία της οθόνης. Πώς μπορώ να σταματήσουν πολλά από αυτά που κάνει, όπως εγώ dont ακόμη χρησιμοποιούν οι μισοί από αυτούς! Εις υγεία Sammo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| goto έναρξη, εκτέλεση και πληκτρολογήστε msconfig
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Startup Application Βοήθεια - Εισαγωγή. Exe αρχείο έτσι ώστε να την εκκίνηση με τα Windows | Sasstraliss | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 4η Μαΐου 2009 09:52 |
| Vista Φορτίσεις, Προγράμματα στην εκκίνηση Start Φόρτωση Τότε Compuer Reboots | caselles206 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 17 Φεβ 2009 11:28 |
| Χαιρετισμοί προγράμματα | setishock | Καθιέρωση Yourself Εδώ | 4 | 1ο Δεκ. 2008 18:54 |
| Προστέθηκε σκληρό δίσκο επιβραδύνει την εκκίνηση και προγράμματα | hbhungarian | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 15 | 2η Φεβ 2008 16:37 |
| Ορισμένα προγράμματα για ορισμένες ξενιστών;; | alexderwolf | Web Design, Hosting & SEO | 6 | 4η Ιουν 2007 11:27 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |