![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas Paleidus Mano kompiuteris iki apkrovų programų apkrovos ir sėdėti mažai užduočių juostoje apatiniame dešiniajame kampe ekrano. Kaip aš galiu nutraukti šių aikštelė nuo tam, kad I dont naudoti net pusė jų! Į sveikatą Sammo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| goto Start, run ir įveskite msconfig
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Paleidimas taikymas Pagalba - Insert. Exe failą, kad jis bus su Windows paleisties | Sasstraliss | Windows "operacinės sistemos | 1 | 4 gegužė 2009 09:52 |
| Vista Kroviniai, Pavaros paleidimas Pradėti Kraunasi Tada Compuer reboot | caselles206 | Windows "operacinės sistemos | 2 | 17 vasaris 2009 11:28 |
| Sveikinimai programos | setishock | Introduce yourself here | 4 | 1 gruodis 2008 18:54 |
| Skelbimas kietajame diske lėtina Paleidimas ir programos | hbhungarian | Drives & Removable Media | 15 | 2 vasaris 2008 16:37 |
| Tam tikras programas dėl tam tikrų interneto visagalis? | alexderwolf | Web Design, Hosting & SEO | 6 | 4 birželis 2007 11:27 |
| Temos įrankiai | |
| |