mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Programų paleidimas

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 27, 2008, 02:59
Naujas Narys

Default Programų paleidimas

Labas

Paleidus Mano kompiuteris iki apkrovų programų apkrovos ir sėdėti mažai užduočių juostoje apatiniame dešiniajame kampe ekrano. Kaip aš galiu nutraukti šių aikštelė nuo tam, kad I dont naudoti net pusė jų!

Į sveikatą

Sammo
Old Sausis 27, 2008, 03:19
Donorų grupės

Default Programų paleidimas

goto Start, run ir įveskite msconfig
Spustelėkite skirtuką Paleidimas

Tada galite žvaigždutę programos nenorite pradėti

Mano sistema: --

Procesorius (-iai):
2.4GHz Intel Core 2 Quad
Pagrindinė plokštė:
ACER EG31M
RAM atmintis:
2 GIG DDR2 667
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 8400GS
Garso plokštė:
Realtek High Definition borto
Kietasis diskas (-ai):
500GB + 250GB + 180gb SATA 2
Optical Drive (s):
DVD RW + DVD
Case / PSU:
UNBRANDED Case ir PSU @ 500 Watt
Aušinimas:
VERTYBINIŲ
Tinklas / Internetas:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Monitorius (-ai):
19 "LCD ir 15 colių LCD ekranas
Operacinė sistema (-os):
Triple boot - Windows Vista Ultimat
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Paleidimas taikymas Pagalba - Insert. Exe failą, kad jis bus su Windows paleisties Sasstraliss Windows "operacinės sistemos 1 4 gegužė 2009 09:52
Vista Kroviniai, Pavaros paleidimas Pradėti Kraunasi Tada Compuer reboot caselles206 Windows "operacinės sistemos 2 17 vasaris 2009 11:28
Sveikinimai programos setishock Introduce yourself here 4 1 gruodis 2008 18:54
Skelbimas kietajame diske lėtina Paleidimas ir programos hbhungarian Drives & Removable Media 15 2 vasaris 2008 16:37
Tam tikras programas dėl tam tikrų interneto visagalis? alexderwolf Web Design, Hosting & SEO 6 4 birželis 2007 11:27
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.