![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Бързо стартиране не работи, не се показва и когато някога съм Кликнете с десния бутон върху лентата на задачите щракнете върху ленти с инструменти, след това бързо го стартирате, все още не работи. Всякакви предложения? Благодарности. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Кликнете с десния бутон в лентата с инструменти след това свойства.
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вие се обърна за заключване на разстояние от първата нали?
| |||
| |||
| Да, не е в този параван сачми, но аз я опитах с "Заключи лентата на задачите" на разстояние. |
|
| |||
| |||
| Отключи лентата с инструменти за известно време и ние ще играя. В QuickLaunch могат да се отделят и да се крият под останалата част на лентата на задачите. Направете autohide лентата на задачите и да видим дали това е погребан отдолу. Не е това? Дръжте се тогава на всички draggers една по една и ги плъзнете по-отворена, QuickLaunch може да промени позицията, така че от сега може да бъде всеки един от тях. |
|
| |||
| |||
| Добре, сложих автоматично скриване, но няма нищо под него. Опитах се държат на захващане на draggers страна до страна. Тя може да бъде полезна на бележка: whenvever да проверя "Показване на" Бързо стартиране "в лентата на задачите на имота, след като щракнете върху OK, ако се върна в имота е неконтролируемо. Също, ако Кликнете с десния бутон и ленти с инструменти щракнете> Бързо стартиране ". |
|
| |||
| |||
| Можете да настояват за QuickLaunch като, предполагам? Ние не можем да кажем това е buggered? Аз ще мисля. Или някой, на който разглежда Vista може да се появи. Или и двете. |
|
| |||
| |||
| Ами ... Това го прави много по-бързо за мен да стигна до приложения, ако аз не съм на компютъра си ... Но мисля, че мога да изчакаме до SP1 излиза и да видите дали е фиксирана, когато се инсталира, че ... Или аз да опитам възстановяване на системата или нещо такова ... Благодаря за помощта. |
|
| |||
| |||
| Или пък може да създаде клавишни комбинации за всяко от приложения бихте имали по повод старта бар? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Изглед катастрофи всичко аз опитвам да стартира първата програма | Paul4763 | Windows операционни системи | 6 | 27-ми септември 2009 г. 06:28 |
| Internet Explorer 6, няма да стартира | hansm14 | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 0 | 3 юни 2009 11:36 |
| Не може да се стартира Acrobat | Бъба | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 4 | 13 Jan 2009 15:54 |
| Бързо време се превръща в реална болка, много бързо ... | cheesepuff | Мултимедия & Codecs | 2 | 19 Юни 2008 10:42 |
| Бърз отговор не работи | evilfantasy | Общността Новини & Чат | 3 | 11 Feb 2008 12:38 |
| Нишка Инструменти | |
| |