![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Rychlé spuštění nefunguje, to neukáže, a když jsem někdy klikněte pravým tlačítkem na hlavním panelu klepněte na tlačítko nástrojové lišty pak rychle spustit stále nefunguje. Any suggestions? Díky. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Klikněte pravým tlačítkem na panelu nástrojů klepněte na vlastnosti.
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vy jste zase zámek z první viď?
| |||
| |||
| ano, ne, že další obrazovka, ale snažila jsem se, že se 'Lock panelu' off. |
|
| |||
| |||
| Odemknout panel nástrojů na chvíli a budeme hrát. QuickLaunch mohou být odděleny, a který se skrývá pod zbytek panelu. Make panelu autohide a uvidíme, jestli to je pohřben pod ním. Ne, že? pak zachytit všechny draggers jeden po druhém, a snímek je více otevřený, může QuickLaunch změně polohy, takže by to mohlo už být kterýkoli z nich. |
|
| |||
| |||
| Ok, dal jsem na auto schovat, ale nic pod ní. Snažil jsem se chytil draggers strany na stranu. To může být důležité pro poznámku: whenvever zkontrolovat, zda 'Zobrazit panel Snadné spuštění' v panelu vlastností poté, co jsem na tlačítko OK, pokud se vrátím k vlastnostem je zaškrtnuta. Stejné, pokud jsem pravým tlačítkem myši a klepněte na položku Panely nástrojů> Snadné spuštění. |
|
| |||
| |||
| Ty trvají na QuickLaunch, předpokládám? Nemůžeme jen tak říct, je to buggered? Já si myslím. Nebo někoho, kdo je viděl Vista může zesílit. Nebo obojí. |
|
| |||
| |||
| Er ... To umožňuje mnohem rychlejší pro mě dostat do apps když nejsem na ploše ... Ale myslím, že jsem mohl jen čekat, až vyjde SP1, a uvidíme, jestli to není stanovena, když jsem instalaci, že ... Nebo bych mohl zkusit obnovení systému, nebo tak něco ... Díky za pomoc. |
|
| |||
| |||
| Nebo můžete nastavit klávesové zkratky pro každou z aplikací, kterou byste měli o zahájení baru? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Vista Crashes Everytime I Pokuste se spustit první program | Paul4763 | Operační systémy Windows | 6 | 27.září 2009 06:28 |
| Internet Explorer 6 není zahájit | hansm14 | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 0 | 3. června 2009 11:36 |
| Nelze spustit Acrobat | Bubba | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 4 | 13. leden 2009 15:54 |
| Quick Time stává skutečnou bolest, opravdu rychle ... | cheesepuff | Multimedia & Kodeky | 2 | 19. června 2008 10:42 |
| Rychlé Odpovědět nefunguje | evilfantasy | Společenství Novinky a chat | 3 | 11. února 2008 12:38 |
| Thread Nástroje | |
| |