![]() |
|
| |||
| |||
| Γρήγορη εκκίνηση δεν λειτουργεί, αυτό δεν εμφανίζεται ποτέ και όταν εγώ δεξί κλικ στη γραμμή εργασιών, κάντε κλικ στο κουμπί γραμμές εργαλείων "Γρήγορη εκκίνηση", στη συνέχεια θα εξακολουθεί να μην λειτουργεί. Οποιεσδήποτε προτάσεις; Ευχαριστώ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Κάντε δεξί κλικ στη γραμμή εργαλείων τότε ιδιότητες.
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μπορείτε έστρεψε το κλείδωμα στα ανοικτά πρώτο έκανες;
| |||
| |||
| Ναι, δεν είναι σε αυτό το πλάνο οθόνη, αλλά έχω δοκιμάσει με το "Κλείδωμα της γραμμής εργασιών" off. |
|
| |||
| |||
| Ξεκλειδώσετε τη γραμμή εργαλείων για μια στιγμή και εμείς θα παίξει. Η quicklaunch μπορεί να αποσπαστεί και να κρύβεται υπό το υπόλοιπο της γραμμής εργασιών. Κάντε τη γραμμή εργασιών autohide και να δούμε αν είναι θαμμένα κάτω. Δεν είναι αυτό; τότε πιάσε στα χέρια όλων των draggers μία προς μία και σπρώξτε τους πιο ανοικτή, η quicklaunch μπορεί να αλλάξει θέση, ώστε να μπορεί από τώρα να είναι οποιοσδήποτε από αυτούς. |
|
| |||
| |||
| Ok, έβαλα την αυτόματη απόκρυψη, αλλά δεν υπάρχει τίποτα κάτω από αυτή. Προσπάθησα grabbing κάτοχοι των draggers πλευρά σε πλευρά. Μπορεί να είναι σημαντικό να αναφερθούν: whenvever ελέγξω "χάρτη" Γρήγορη εκκίνηση "στη γραμμή εργασιών ιδιότητες μετά κάνω κλικ στο κουμπί OK αν πάω πίσω στο ιδιότητες είναι ανεξέλεγκτη. Ίδιο αν μου δεξί κλικ και κάντε κλικ Toolbars> Γρήγορη εκκίνηση. |
|
| |||
| |||
| Κάνετε απαιτούν να έχουν quicklaunch, υποθέτω; Δεν μπορούμε απλώς να πω ότι είναι buggered; Θα σκεφτώ. Ή κάποιος που θα θεωρείται Vista μπορούν να εμφανίζονται. Ή και τα δύο. |
|
| |||
| |||
| Er ... Καθιστά πολύ πιο γρήγορη για μένα να φτάσετε στο apps αν δεν είμαι στον υπολογιστή γραφείου μου ... Αλλά υποθέτω ότι θα μπορούσε απλώς να περιμένει μέχρι το SP1 βγαίνει και να δούμε αν είναι σταθερό όταν εγκαθιστώ ότι ... Ή θα μπορούσε να προσπαθήσει επαναφορά του συστήματος ή κάτι τέτοιο ... Ευχαριστώ για τη βοήθεια. |
|
| |||
| |||
| Ή θα μπορούσε να δημιουργήσει συντομεύσεις πληκτρολογίου για κάθε μία από τις εφαρμογές που θέλετε να έχει στη γραμμή έναρξη; |