μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Quick Launch δεν λειτουργεί.

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 3 Μαρτίου 2008, 09:43
Μέλος Ομάδα

Γρήγορη εκκίνηση δεν λειτουργεί, αυτό δεν εμφανίζεται ποτέ και όταν εγώ δεξί κλικ στη γραμμή εργασιών, κάντε κλικ στο κουμπί γραμμές εργαλείων "Γρήγορη εκκίνηση", στη συνέχεια θα εξακολουθεί να μην λειτουργεί. Οποιεσδήποτε προτάσεις; Ευχαριστώ.
Old 3 Μαρτίου 2008, 10:44
Διαχειριστής Ομάδα

Κάντε δεξί κλικ στη γραμμή εργαλείων τότε ιδιότητες.

Δοκιμάστε μετατρέποντάς την σε αυτόν τον τρόπο.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 3 Μαρτίου 2008, 13:45
Μέλος Ομάδα

Προσπάθησα ότι, ίδιο με αυτό που συμβαίνει όταν χρησιμοποιώ το σωστό τρόπο κλικ.

Old 3 Μαρτίου 2008, 15:37
Ομάδα Δωρητών

Μπορείτε έστρεψε το κλείδωμα στα ανοικτά πρώτο έκανες;

Το σύστημά μου: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Motherboard:
Asus A8N-VM CSM
Μνήμες:
Cl2 Corsair PC3200 DDR-400 2GB
Κάρτα γραφικών (ες):
nVidia Geforce 6600 512MB
Κάρτα Ήχου:
Cherry RS 6000 m πληκτρολόγιο
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s διατηρήσει
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Υπόθεση / PSU:
Thermaltake σοπράνο
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ες):
SXGA επίπεδης οθόνης
Operating System (s):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 3 Μαρτίου 2008, 15:40
Μέλος Ομάδα

Ναι, δεν είναι σε αυτό το πλάνο οθόνη, αλλά έχω δοκιμάσει με το "Κλείδωμα της γραμμής εργασιών" off.
Old 3 Μαρτίου 2008, 15:51
Ομάδα Δωρητών

Ξεκλειδώσετε τη γραμμή εργαλείων για μια στιγμή και εμείς θα παίξει.

Η quicklaunch μπορεί να αποσπαστεί και να κρύβεται υπό το υπόλοιπο της γραμμής εργασιών. Κάντε τη γραμμή εργασιών autohide και να δούμε αν είναι θαμμένα κάτω.

Δεν είναι αυτό; τότε πιάσε στα χέρια όλων των draggers μία προς μία και σπρώξτε τους πιο ανοικτή, η quicklaunch μπορεί να αλλάξει θέση, ώστε να μπορεί από τώρα να είναι οποιοσδήποτε από αυτούς.
Old 3 Μαρτίου 2008, 16:04
Μέλος Ομάδα

Ok, έβαλα την αυτόματη απόκρυψη, αλλά δεν υπάρχει τίποτα κάτω από αυτή. Προσπάθησα grabbing κάτοχοι των draggers πλευρά σε πλευρά. Μπορεί να είναι σημαντικό να αναφερθούν: whenvever ελέγξω "χάρτη" Γρήγορη εκκίνηση "στη γραμμή εργασιών ιδιότητες μετά κάνω κλικ στο κουμπί OK αν πάω πίσω στο ιδιότητες είναι ανεξέλεγκτη. Ίδιο αν μου δεξί κλικ και κάντε κλικ Toolbars> Γρήγορη εκκίνηση.
Old 3 Μαρτίου 2008, 16:08
Ομάδα Δωρητών

Κάνετε απαιτούν να έχουν quicklaunch, υποθέτω; Δεν μπορούμε απλώς να πω ότι είναι buggered;

Θα σκεφτώ. Ή κάποιος που θα θεωρείται Vista μπορούν να εμφανίζονται. Ή και τα δύο.
Old 3 Μαρτίου 2008, 16:11
Μέλος Ομάδα

Er ... Καθιστά πολύ πιο γρήγορη για μένα να φτάσετε στο apps αν δεν είμαι στον υπολογιστή γραφείου μου ... Αλλά υποθέτω ότι θα μπορούσε απλώς να περιμένει μέχρι το SP1 βγαίνει και να δούμε αν είναι σταθερό όταν εγκαθιστώ ότι ... Ή θα μπορούσε να προσπαθήσει επαναφορά του συστήματος ή κάτι τέτοιο ... Ευχαριστώ για τη βοήθεια.
Old 3 Μαρτίου 2008, 16:12
Ομάδα Δωρητών

Ή θα μπορούσε να δημιουργήσει συντομεύσεις πληκτρολογίου για κάθε μία από τις εφαρμογές που θέλετε να έχει στη γραμμή έναρξη;
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.