![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Brzo pokretanje nije rad, to ne pojavljuje, a kada sam ikada pravo kliknite na programskoj traci kliknite Alatne trake onda to brzo lansirati još uvijek ne radi. Bilo koji sugestija? Hvala. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Desnom tipkom miša kliknite alatnu traku a zatim svojstva.
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| You did uključivanje zaključavanja off najprije učinio?
| |||
| |||
| da, nije u tom screen shot, ali sam ga pokušao s "Zaključaj programsku traku 'off. |
|
| |||
| |||
| Otključati alatna traka za neko vrijeme i mi ćemo igrati. QuickLaunch svibanj biti odvojen i skrivali pod ostatak trake. Make traka autohide i vidjeti ako je zakopan ispod. Nije da? tada zgrabite držati svih draggers jedan po jedan i gurnite ih više otvoriti, QuickLaunch može promijeniti poziciju tako da se do sada moglo biti bilo koji od njih. |
|
| |||
| |||
| Ok, ja stavio na auto sakriti, ali nema ništa ispod nje. Pokušao sam hvatajući se drži draggers jedne strane na drugu. On svibanj se odnose na umu: whenvever mogu provjeriti 'Prikaži Quick launch' na traci svojstava nakon JA klik U redu, ako idem natrag na svojstva to je nesmetan. Isto ako sam pravo klik i kliknite Alatne trake> Quick Launch. |
|
| |||
| |||
| Vi ne inzistiraju na vlasništvo QuickLaunch, mislim? Mi ne možemo samo reći da je buggered? Ja ću misliti. Ili netko tko je vidio Vista mogu okrenuti gore. Ili oboje. |
|
| |||
| |||
| Er ... To ga čini za mene puno brže doći do aplikacije ako nisam na moj radna površina ... Ali mislim da sam samo mogao pričekati SP1 izlazi i vidjeti da li je fiksna kad instaliram taj ... Ili bih mogao pokušati sistem vratiti ili nešto ... Hvala za pomoć. |
|
| |||
| |||
| Ili te mogao postaviti tipkovni prečaci na svakoj od aplikacije koju biste imali na launch zamandaliti? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Vista Crashes Everytime I Try to launch Prvi program | Paul4763 | Windows Operating Systems | 6 | 27 rujan 2009 06:28 |
| Internet Explorer 6 neće pokrenuti | hansm14 | Web Browsers & FTP Klijenti | 0 | 3. lipnja 2009 11:36 |
| Nije bilo moguće pokrenuti Acrobat | Bubba | Web Browsers & FTP Klijenti | 4 | 13 siječanj 2009 15:54 |
| Quick Time postaje pravi boli, jako brzo ... | cheesepuff | Multimedija i kodeci | 2 | 19. lipnja 2008 10:42 |
| Quick Reply Not Working | evilfantasy | Community News & Chat | 3 | 11. veljača 2008 12:38 |
| Thread Tools | |
| |