![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Gyorsindítás nem működik, nem jelenik meg, és ha valaha jobb klikk a tálcán, majd kattintson a Gyorsindítás eszköztárat, akkor még mindig nem működik. Any suggestions? Köszönöm. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jobb klikk az eszköztáron, majd tulajdonságok.
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tetted be a zár ki az első ugye?
| |||
| |||
| igen, nem, hogy a screen shot, de megpróbáltam, hogy a "a tálca zárolása" off. |
|
| |||
| |||
| Kinyit az eszköztár egy darabig, és fogjuk játszani. A quicklaunch lehet le és elrejtése mellett a többi feladat. Végezzük el a tálcán autohide és lát ha ez fekszik alatta. Nem az? akkor fogd meg az összes draggers egyenként és tolja őket nyitva van, a quicklaunch megváltoztathatja álláspontját, így talán most már lehet ezek közül bármelyik. |
|
| |||
| |||
| Ok, tettem az automatikus elrejteni, de semmi sincs alatta. Próbáltam tartani megragadta a draggers egyik oldalról a másikra. Lehet, hogy fontos megjegyezni: whenvever kivárok "gyorsindítás megjelenítése" a tálcán, tulajdonságok, miután az OK gombra, ha megyek vissza a tulajdonságokkal van bejelölve. Ugyanaz, ha jobb gombbal, és kattintson az Eszköztárak> Quick Launch. |
|
| |||
| |||
| Ugye ragaszkodni rendelkező quicklaunch, ugye? Mi nem csak mondják, buzi? Leszek hiszem. Vagy valaki, aki látta Vista is előkerülnek. Vagy mindkettő. |
|
| |||
| |||
| Ööö ... Azt teszi, hogy sokkal gyorsabb, számomra, hogy eljut apps, ha nem vagyok az asztalon ... De hiszem, még várni, amíg kijön SP1 és nézd meg, hogy megállapítani, amikor telepítem, hogy ... Vagy megpróbálhatják a rendszer-visszaállítás, vagy valami ... Thanks for helping. |
|
| |||
| |||
| Vagy ön tudna létrehozni billentyűparancsok minden apps kívánt volna indítani a bárban? |