![]() |
|
| |||
| |||
| הפעלה מהירה זה לא עובד, זה לא יופיע וכאשר אני אף פעם לחץ קליק ימני על שורת המשימות ולאחר מכן סרגלי כלים ואז הפעלה מהירה זה עדיין לא עובד. הצעות כלשהן? תודה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לחץ לחיצה ימנית על סרגל הכלים ולאחר מכן מאפיינים.
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה לא לסובב את המנעול הראשון את עשית?
| |||
| |||
| כן, לא ירה כי המסך אבל ניסיתי את זה עם "נעל את שורת המשימות 'מן. |
|
| |||
| |||
| לפתוח את סרגל הכלים במשך זמן נשחק. Quicklaunch עשוי להיות מנותקת מתחבא מתחת לשאר המשימות. להפוך את שורת המשימות autohide ולראות אם זה קבור מתחת. לא כך? ואז לתפוס את כל draggers אחד אחד להחליק אותם יותר פתוח, quicklaunch יכול לשנות את המיקום כך שזה עלול להיות עכשיו על ידי כל אחד מהם. |
|
| |||
| |||
| בסדר, שמתי על אוטומטי להסתיר אבל אין שום דבר מתחתיו. ניסיתי להחזיק גרירה של הצד draggers לצד. זה יכול להיות רלוונטי לציין: אני whenvever הסימון "הצג הפעלה מהירה" במאפיינים של שורת המשימות לאחר שאני לחץ על אישור אם אני חוזר מאפייני זה לא בדוק. אותו אם אני לחץ על ימין לחץ על סרגלי כלים> הפעלה מהירה. |
|
| |||
| |||
| אתה מתעקש quicklaunch שיש, אני מניח? אנחנו לא יכולים להגיד שזה buggered? אני אחשוב. או מישהו שראה Vista יכולה להופיע. או שניהם. |
|
| |||
| |||
| אה ... זה עושה את זה הרבה יותר מהר בשבילי להגיע Apps אם אני לא על שולחן העבודה שלי ... אבל אני מניח שאני יכול פשוט לחכות עד SP1 יוצא לראות אם הוא קבוע כאשר אני מתקין את זה ... או אני יכול לנסות שחזור מערכת או משהו ... תודה שעזרת. |
|
| |||
| |||
| או שאתה יכול להגדיר קיצורי מקשים לכל אחד Apps היית היה על הבר ההשקה? |