![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Quick Launch neveikia, ji nerodo ir kai kada aš dešiniuoju pelės klavišu ant užduočių juostos, tada spustelėkite Įrankių juostos tada greitai paleisti tai vis dar neveikia. Any suggestions? Ačiū. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite įrankių juostą, tada savybės.
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tu Išjunkite pirmasis spyna ar ne?
| |||
| |||
| Taip, ne, kad ekrano, bet aš išbandžiau su "Užrakinti užduočių juostą" išjungti. |
|
| |||
| |||
| Atrakinti už o įrankių juostoje ir mes žaisti. QuickLaunch gali būti nuimami ir slėpimas pagal užduočių poilsio. Padaryti užduočių autohide ir pamatyti, jei jis palaidotas po. Ne todėl, kad? po patraukti surengti visų draggers po vieną skaidrę ir juos atidaryti, QuickLaunch galima pakeisti padėtį, kad ji galėtų jau dabar būti bet kurio iš jų. |
|
| |||
| |||
| Gerai, aš įdėti į auto slėpti, bet ten nieko po to. Bandžiau greiferiniai eiti draggers į šonus. Tai gali būti susiję su pastaba: whenvever galiu patikrinti "Show Quick Launch" užduočių juostos savybių, kai aš spustelėkite Gerai, jei aš grįžti į savybes jis yra išjungtas. Tas pats, jei aš dešiniuoju pelės klavišu ir spustelėkite Įrankių juostos> Quick Launch. |
|
| |||
| |||
| Jūs reikalauti atsižvelgdama QuickLaunch, manau? Mes negalime pasakyti, kad buggered? I'll think. Ar kas nors kas matė Vista gali užgriūti. Arba abu. |
|
| |||
| |||
| Er ... Jis leidžia daug greičiau už mane atvykti į Apps if I'm not on my desktop ... But I guess I could just wait till SP1 "išeina ir pamatyti, jei jis yra nustatytas, kai aš įdiegti, kad ... Arba galėčiau bandyti System Restore ar kažką ... Ačiū už pagalbą. |
|
| |||
| |||
| Arba galite sukurti sparčiuosius klavišus, kad kiekvienas Apps norite turėjo ant starto baras? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Vista crashes everytime I Try pradėti pirmoji programa | Paul4763 | Windows "operacinės sistemos | 6 | 27 rugsėjis 2009 06:28 |
| Internet Explorer 6, nebus paleisti | hansm14 | Naršyklėms & FTP Klientai | 0 | 3 birželis 2009 11:36 |
| Nepavyko paleisti "Acrobat | Bubba | Naršyklėms & FTP Klientai | 4 | 13 sausis 2009 15:54 |
| Quick Time tampa realus skausmas, labai greitai ... | cheesepuff | Multimedia & Codecs | 2 | Birželis 19, 2008 10:42 |
| Greitas atsakymas neveikia | evilfantasy | Community News & Chat | 3 | 11 vasaris 2008 12:38 |
| Temos įrankiai | |
| |