![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Szybkiego uruchamiania nie działa, nie pojawia się kiedy kiedykolwiek prawym przyciskiem na pasku zadań kliknij paski następnie szybkie uruchomienie to nadal nie działa. Wszelkie sugestie? Dzięki. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kliknij prawym przyciskiem myszy pasek następnie właściwości.
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| You did włączyć blokadę wyłączyć pierwszy prawda?
| |||
| |||
| Tak, w tym zrzucie ekranu, ale próbowałam go "Zablokuj pasek zadań" off. |
|
| |||
| |||
| Odblokuj pasek na chwilę i będziemy grać. Quicklaunch mogą być odłączone i ukrywania się pod resztą paska zadań. Dodać do paska zadań autohide i zobacz czy to pogrzebany pod spodem. Nie znaczy to,? następnie uchwycić wszystkie draggers jeden po drugim i przesuń je bardziej otwartym, quicklaunch może zmienić pozycję, tak może już być jedną z nich. |
|
| |||
| |||
| Ok, ja kładę na auto ukryć, ale nie ma nic pod nią. Próbowałem chwytając luku draggers boku na bok. Może to mieć znaczenie dla Uwaga: whenvever sprawdzić "Pokaż Szybkie uruchamianie" na pasku zadań, właściwości po kliknięciu OK, wracam do właściwości jest zaznaczone. Same jeśli kliknąć prawym przyciskiem myszy i kliknij polecenie Paski narzędzi> Szybkie uruchamianie. |
|
| |||
| |||
| Robisz nalegać na quicklaunch ma, jak sądzę? Nie możemy po prostu powiedzieć, że jest buggered? Ja myślę. Albo ktoś, kto widział Vista może pojawić się. Albo jedno i drugie. |
|
| |||
| |||
| Er ... To sprawia, że wiele szybciej mi dostać się do aplikacji, jeśli nie jestem na pulpicie ... Ale myślę, mogę tylko czekać, aż wyjdzie SP1 i sprawdź, czy jest to ustalone podczas instalacji, że ... Czy mogę spróbować przywracania systemu albo coś ... Dziękujemy za pomoc. |
|
| |||
| |||
| Można również skonfigurować skróty klawiaturowe do każdej aplikacji, którą miałeś na pasku uruchomić? |
![]() |
|
| Zakładki |