![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Lansare rapidă nu este de lucru, acesta nu va apărea şi atunci când faceţi clic pe vreodată am click dreapta pe bara de activităţi, apoi, atunci barele de instrumente Lansare rapidă aceasta încă nu funcţionează. Orice suggestions? Mulţumesc. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Click dreapta pe bara de instrumente, apoi Properties.
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Te-ai descurcat de blocare a nap off prima nu?
| |||
| |||
| da, nu în acest ecran shot, dar am încercat-o cu "Blocarea bara de activităţi" oprit. |
|
| |||
| |||
| Debloca bara de instrumente pentru o perioada de timp şi vom juca. QuickLaunch pot fi desprinse şi ascunderea sub restul a barei de activităţi. Asiguraţi-Autohide bara de activităţi şi a vedea dacă este îngropată dedesubt. Nu este asta? Apoi apuca ţineţi a tuturor draggers una câte una şi împingeţi-le mai deschise, QuickLaunch poate schimba poziţia aşa că de acum s-ar putea fi oricare dintre ele. |
|
| |||
| |||
| Ok, am pus pe auto ascunde, dar nu e nimic sub acesta. Am încercat grabbing deţin a draggers o parte în alta. Aceasta poate fi relevante pentru Notă: whenvever I a verifica "Show Lansare rapidă" în bara de activităţi proprietăţile după ce am faceţi clic pe OK dacă mă duc înapoi la proprietăţi acesta nu este bifat. La fel dacă fac clic dreapta şi faceţi clic pe Bare de instrumente> Lansare rapidă. |
|
| |||
| |||
| Tu faci insista asupra QuickLaunch având, presupun? Nu putem pur şi simplu nu Say It's buggered? Voi cred. Sau cineva care a vazut Vista poate transforma în sus. Sau ambele. |
|
| |||
| |||
| Er ... Aceasta o face mult mai repede pentru mine pentru a ajunge la apps dacă nu sunt pe desktop mea ... Dar cred ca as putea aştepta chiar până SP1 iese şi a vedea dacă acesta este fixat cînd I a instala că ... Sau am putea încerca Restaurare sistem sau ceva de genul ... Vă mulţumim pentru ajutor. |
|
| |||
| |||
| Sau ai putea înfiinţat comenzi rapide de la tastatură pentru fiecare dintre Apps aţi avut de pe bara de lansare? |
![]() |
|
| Marcaje |