![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Rýchle spustenie nefunguje, to neukáže, a keď som niekedy kliknite pravým tlačidlom na hlavnom paneli kliknite na tlačidlo nástrojovej lišty potom rýchlo spustiť stále nefunguje. Any suggestions? Vďaka. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kliknite pravým tlačidlom na paneli nástrojov kliknite na vlastnosti.
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vy ste zase zámok z prvej viď?
| |||
| |||
| áno, nie, že ďalšie obrazovka, ale snažila som sa, že sa 'Lock paneli' off. |
|
| |||
| |||
| Odomknúť panel nástrojov na chvíľu a budeme hrať. QuickLaunch môžu byť oddelené, a ktorý sa skrýva pod zvyšok panela. Make panelu autohide a uvidíme, či to je pochovaný pod ním. Nie, že? potom zachytiť všetky draggers jeden po druhom, a snímka je viac otvorený, môže QuickLaunch zmene polohy, takže by to mohlo už byť ktorýkoľvek z nich. |
|
| |||
| |||
| Ok, dal som na auto schovať, ale nič pod ňou. Snažil som sa chytil draggers strany na stranu. To môže byť dôležité pre poznámku: whenvever skontrolovať, či 'Zobraziť panel Rýchle spustenie' v paneli vlastností potom, čo som na tlačidlo OK, ak sa vrátim k vlastnostiam je zaškrtnutá. Rovnaké, ak som pravým tlačidlom myši a potom kliknite na položku Panely nástrojov> Rýchle spustenie. |
|
| |||
| |||
| Tie trvajú na QuickLaunch, předpokládám? Nemôžeme len tak povedať, je to buggered? Ja si myslím. Alebo niekoho, kto ich videl Vista môže zosilniť. Alebo oboje. |
|
| |||
| |||
| Er ... To umožňuje oveľa rýchlejší pre mňa dostať do apps keď nie som na ploche ... Ale myslím, že som mohol len čakať, až vyjde SP1, a uvidíme, či to nie je stanovená, keď som inštaláciu, že ... Alebo by som mohol skúsiť obnovu systému, alebo tak niečo ... Vďaka za pomoc. |
|
| |||
| |||
| Alebo môžete nastaviť klávesové skratky pre každú z aplikácií, ktorú by ste mali o začatí baru? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Vista Crashes Everytime I Pokúste sa spustiť prvý program | Paul4763 | Operačné systémy Windows | 6 | 27.září 2009 06:28 |
| Internet Explorer 6 nie je začať | hansm14 | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 0 | 3. júna 2009 11:36 |
| Nemožno spustiť Acrobat | Bubba | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 4 | 13. január 2009 15:54 |
| Quick Time stáva skutočnou bolesť, naozaj rýchlo ... | cheesepuff | Multimedia & Kodeky | 2 | 19. júna 2008 10:42 |
| Rýchle Odpovedať nefunguje | evilfantasy | Spoločenstva Novinky a chat | 3 | 11. februára 2008 12:38 |
| Thread Tools | |
| |