![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Куицк Лаунцх не ради, не покаже се све, и када сам десни клик на траци задатака кликните на дугме траке са алаткама Куицк Лаунцх, а затим се још увек не функционише. Аны суггестионс? Хвала. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Десни клик а затим на траци са алаткама својства.
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ти си укључите закључавање искључите први си?
| |||
| |||
| да, не да екран пуцао, али сам то покушао са 'Закључавање траци "искључен. |
|
| |||
| |||
| Откључај траку са алаткама за док и ми ћемо играти. Куицклаунцх се одвајају и крије под остатком траци. Направите траци аутохиде и види ако је сахрањен испод. Не да? онда зграби држите све драггерс једну по једну и гурните их још отворен, куицклаунцх да промените позицију тако да се може сада да буде било који од њих. |
|
| |||
| |||
| Ок, ја сам ставио на ауто сакривање, али ништа испод ње. Покушао сам нагло посезање држи страну драггерс на страну. То може да буде релевантан напомена: ухенвевер да проверим "Прикажи" Брзо покретање "у таскбару својства након што сам на дугме У реду ако се врати имовину је неконтролисано. Исто ако ја десни клик и изаберите ставку Траке са алаткама> "Брзо покретање". |
|
| |||
| |||
| Ви не инсистирају на што куицклаунцх, претпостављам? Ми не можемо само рећи да је буггеред? Ја ћу мислити. Или неко ко је види Виста могу искрснути. Или обоје. |
|
| |||
| |||
| Ер ... То га чини за мене много брже доћи до апликације ако ја нисам на десктопу ... Али мислим да сам чекати док излази СП1 и види да ли је фиксна када инсталирате да ... Или бих могао да покуша Сыстем Ресторе или тако нешто ... Хвала на помоћи. |
|
| |||
| |||
| Или можете да поставите пречице са тастатуре за сваку од апликације коју бисте имали на покретање траке? |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Виста црасхес Еверытиме покушавам да покретање Први програм | Паул4763 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 6 | 27. Јул 2009 06:28 |
| Интернет Експлорер 6 неће покренути | хансм14 | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 0 | 3. јуна 2009 11:36 |
| Није било могуће покренути Ацробат | Буббле | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 4 | 13 јануар 2009 15:54 |
| Куицк Тиме постаје прави боли, јако брзо ... | цхеесепуфф | Мултимедија и кодеци | 2 | 19. јуна 2008 10:42 |
| Куицк Реплы Нот Уоркинг | евилфантасы | Цоммуниты Неус & Цхат | 3 | 11 фебруар 2008 12:38 |
| Тхреад Тоолс | |
| |