![]() |
|
| |||
| |||
| Hızlı Başlat, It görünmüyor ve çalışmıyor ne zaman görev çubuğundaki herhangi bir zamanda i sağ tıklayın ardından sonra hala çalışmıyorsa başlatın hızlı araç çubukları. Birisi telkin? Teşekkürler. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sağ tıklayın sonra araç çubuğu özellikleri.
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sen yaptın ilk kapalı kilidi açmak mı?
| |||
| |||
| evet, o değil ekran çekimde ama 'ile Kilidi vazife dışı' denedim. |
|
| |||
| |||
| Bir süre araç çubuğunu aç ve oynayacaksınız. Hızlı müstakil olabilir ve görev çubuğunun altında kalan saklanıyor. Görev çubuğundaki autohide olun ve eğer altında gömülü görmek. Değil mi? sonra bir bütün draggers birini kapmak tutun ve daha açık bunları slayt Hızlı şimdi o olabilir herhangi bir tanesi olabilir konumu değiştirebilirsiniz. |
|
| |||
| |||
| Tamam, otomatik gizleme ama koymak orada altında hiçbir şey yok. Ben yana draggers yan tutun kapma çalıştılar. Unutmamak ilgili olabilir: whenvever Ben onay göster Hızlı Başlat 'görev çubuğu özelliklerinde sonra Tamam'ı tıklatın eğer geri denetlenmeyen mal varlıklarını gidin. Aynı Eğer sağ tıklayın ve tıklatın Araç Çubukları> Hızlı Başlat. |
|
| |||
| |||
| Yapmanız sahip Hızlı ısrar herhalde? Biz sadece buggered söyleyebiliriz? Bence gerekir. Ya da kimse kim Vista kadar açabilirsiniz görmüş. Ya da her ikisi. |
|
| |||
| |||
| Er ... Onu çok masaüstü eğer ben değil beni uygulamaları daha hızlı ulaşmak için yapar ... Ama sadece SP1 kadar bekleyebilirsiniz, çıkar ve eğer ben yüklemek sabit görmek tahmin ki ... Yoksa sistem geri yükleme falan deneyebilirsiniz ... Yardım için teşekkürler. |
|
| |||
| |||
| Yoksa her başlatma çubuğunda vardı olurdu apps klavye kısayolları ayarlamak ki? |