![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Швидкий запуск не працює, вона не з'являється, і коли я коли-небудь клацніть правою кнопкою миші на панелі задач натисніть кнопку панелі інструментів швидкого запуску то він все одно не працює. Будь-які пропозиції? Спасибо. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Клацніть правою кнопкою на панелі інструментів натисніть Властивості.
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ти розблокувати перший чи не так?
| |||
| |||
| Так, не в цьому скріншоті але я спробував її з 'Закріпити панель завдань "Викл. |
|
| |||
| |||
| Розблокувати панель інструментів на деякий час, і ми будемо грати. Швидка можуть бути відторгнуті і ховається під решті частині панелі завдань. Зробити Autohide панелі завдань і подивитися, якщо він похований під ним. Не те? Потім схопити всіх Драгер по одному і посуньте їх більш відкритими, Швидка може змінити позицію, з тим воно може тепер бути будь-який з них. |
|
| |||
| |||
| Гаразд, я одягаю Auto Hide але нічого не під нею. Я спробував Захопивши Драгер боку в бік. Це може мати відношення до відома: я whenvever прапорець "Показувати панель швидкого запуску" у властивостях Панелі завдань після натискання кнопки ОК, якщо я повернуся до властивостей він не відмічений. Я ж, якщо правою кнопкою і виберіть пункт Панелі інструментів> Швидкий старт ". |
|
| |||
| |||
| Ви наполягати на Швидка, я гадаю? Ми не можемо просто сказати's buggered це? Я подумаю. Або той, хто бачив Vista може перетворитися вгору. Чи обох. |
|
| |||
| |||
| Er ... Це робить його набагато швидше мене, щоб дістатися до Служб, якщо я не на моєму робочому столі ... Але я думаю, я міг би просто почекати, поки вийде SP1 і подивитися, якщо не буде виправлена, коли я встановити, що ... Або я міг би спробувати відновити системою або щось ... Дякуємо за допомогу. |
|
| |||
| |||
| Або ви могли б створити сполучення клавіш для кожного з додатків ви зробили на запуск бар? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Перспектива Збої Everytime спробі запуску першої програми | Paul4763 | Операційні системи Windows | 6 | 27 вересня 2009 06:28 |
| Internet Explorer 6 не буде запускати | hansm14 | Веб-браузери & FTP-клієнти | 0 | 3 червня 2009 11:36 |
| Не вдалося запустити Acrobat | Bubba | Веб-браузери & FTP-клієнти | 4 | 13 січня 2009 15:54 |
| Швидкий час стає все більш реальною, дуже швидко ... | cheesepuff | Мультимедіа & кодеки | 2 | 19 червня 2008 10:42 |
| Швидкий відповідь не працює | evilfantasy | Community News & чат | 3 | 11 лютого 2008 12:38 |
| Різьба Інструменти | |
| |