![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| В момента има 2 GB оперативна памет в Windows XP, и съм доста доволни от нея, аз чувствам, че е много. Аз мисля за модернизиране на Vista (имам легитимни копие събиране на прах). Аз също имат допълнително GB оперативна памет, че мога да сложа край на моята система. Ако аз ъпгрейд към Vista, и да си допълнителни GB оперативна памет в, ще бъде изпълнено с 3GB на Овен във Vista просто като бях с 2GB в XP? В XP, аз правя добро използване на двете ми X2 ядра, аз правя много многозадачност, много кодиране DVD, и игри. Аз не правя обикновено работят в RAM недостиг, там винаги изглежда да бъде достатъчно, за да тичам всички приложения Искам във всеки даден момент. Аз съм притеснен, че това, което може да бъде изобилна размер на РАМ в XP ще бъде посредствен сума в Vista. Всеки поглед? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| АЗ тичам Изглед 2GB и работи добре, не се различава с XP в скоростта.
| |||
| |||
| Всъщност, Vista използва повече памет, тъй като има повече услуги фон и proccesses да изглеждат по-добре и такива; Наистина отпадъци. На моя компютър ли да използвам 3GB DDR2 RAM от GBMICRO AKA Kingston. Аз препоръчвам 3GB е цялата начин, той ще ви предпази от тичане кратко! |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Изглед използва функция, наречена SuperFetch, който използва овен като кеша и презарежда програми, които изпълнявате често, което ги прави по-бързо при стартиране. Колкото по-овен имате тогава по-изглед ще се възползва от него като използва своя кеш-скоро, че да го използвате като свободна памет. Това не е необичайно за изглед машини, за да видите повечето от паметта от тях. Имам 2GB в моята машина само с 640mb свободно, ако имах 3Gb на овен общата свободна памет вероятно ще бъде около една и съща! Странно афера!