menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

RAM množství: Vista vs XP

Reply

Thread Nástroje
Old 9 prosince 2008, 14:46
Nový člen skupiny

I v současné době má 2 GB RAM ve Windows XP, a jsem docela spokojen s tím, mám pocit, že je spousta.

Já jsem přemýšlel o upgradu na Vista (mám důvěryhodně kopie shromažďování prachu). Také jsem mít extra GB RAM, že můžu dát v mém systému.

Pokud jsem upgrade na Vista
a dal mé další GB RAM v budu spokojen s 3gb RAM ve Vista, stejně jako jsem byl s 2 GB v XP?

V XP jsem dobře využít jak můj X2 jádra, mám hodně multitasking, hodně kódování DVD a hraní her. Nemám obvykle běžet na nedostatek paměti, že vždy se zdá být dostatečná ke spuštění všech apps chci v dané chvíli.

Mám strach, že to, co by mohlo být bohaté množství RAM v XP bude průměrnou částku Vista.

Jakékoliv poznatky?
Old 9 prosince 2008, 14:52
Administrátor Skupina

Vedu 2GB a Vista běží v pořádku, žádný jiný na XP v rychlosti.

Pokud je pes se můžete obrátit na všechny vnější znaky Vista tak.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 24.prosince 2008, 04:06
Nový člen skupiny

Vlastně Vista využívá více paměti RAM, protože má větší zázemí a proccesses vypadat lépe a taková; Opravdu odpadem.

Na svém počítači používám 3GB DDR2 RAM do GBMICRO AKA KINGSTON. Doporučuji 3GB to celou cestu, že budeme držet vám běží krátký!
Old 24.prosince 2008, 06:58
Malware Skupina

Citace:
Vlastně Vista využívá více paměti RAM, protože má větší zázemí a proccesses vypadat lépe a taková
Z toho, co já vím - Vista využívá většina jeho ram pro superfetch

Vista používá funkci superfetch, který používá jako paměť RAM a preloads programy spustit často, což je rychlejší při rozběhu. Čím více paměti RAM máte potom větší Vista budou mít výhodu využít jej jako své cache spíše, že jeho používání jako volné paměti. Není neobvyklé, průhled stroje vidět většinu paměti přijata. Mám 2GB v mém počítači s pouze 640mb zdarma, když jsem měl 3Gb RAM celkové volné paměti, zřejmě by být přibližně stejné! Strange aféra!

Můj systém: Steves Rig

Processor (s):
AMD Athlon 64x2 6000 +
Základní deska:
ASUS M3N78 Pro
Paměť RAM:
Corsair 4GB Dual Channel
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 8400 GS
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
640gb Western Digital HD
Optická mechanika (s):
LG LightScribe
Case / PSU:
Chlazení:
Sklad HSF
Síť / Internet:
20MB Panny Media Broadband
Monitor (s):
Hanns-G 19 "širokoúhlý
Operační systém (y):
Vista Premium 64x
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.