![]() |
|
|
|||
|
|||
|
I στιγμή έχουμε 2GB μνήμης RAM στα Windows XP, και είμαι πολύ ικανοποιημένος με αυτό, πιστεύω ότι είναι αρκετό.
Σκέφτομαι σχετικά με την αναβάθμιση σε Vista (έχω ένα legit αντίγραφο συλλογής σκόνης). Έχω επίσης ένα επιπλέον GB μνήμης RAM που μπορεί να θέσει στο σύστημά μου. Αν κάνω αναβάθμιση σε Vista, και να μου επιπλέον GB μνήμης RAM στην, θα είμαι ικανοποιημένος με 3GB μνήμης RAM σε Vista ακριβώς όπως ήμουν με 2GB σε XP; Σε XP, θα κάνουν καλή χρήση των δύο πυρήνων X2 μου, να κάνω πολλά multitasking, πολλά DVD encoding, και το παιχνίδι. Δεν τρέχει συνήθως σε μια έλλειψη μνήμης RAM, υπάρχει πάντα φαίνεται να είναι αρκετά για να εκτελείτε όλες τις εφαρμογές που θέλω σε κάθε δεδομένη στιγμή. Ανησυχώ ότι αυτό μπορεί να είναι άφθονη ποσότητα της μνήμης RAM σε XP θα είναι μια μέτρια ποσότητα σε Vista. Κάθε εικόνα; |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
I run Vista 2GB και τρέχει καλά, δεν διαφέρει σε XP σε ταχύτητα.
|
|||
|
|||
|
Στην πραγματικότητα, χρησιμοποιεί περισσότερη μνήμη RAM Vista όπως έχει περισσότερες υπηρεσίες και καλύτερη proccesses να εξετάσουμε και το εν λόγω? Αλήθεια αποβλήτων.
Με τον υπολογιστή μου να χρησιμοποιήσω 3GB DDR2 RAM από GBMICRO AKA KINGSTON. Συνιστώ 3GB όλα τον τρόπο, αυτό θα σας κρατούν από σύντομη λειτουργία! |
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Απόσπασμα:
Vista χρησιμοποιεί μια δυνατότητα που ονομάζεται superfetch, που χρησιμοποιεί ως προσωρινή μνήμη RAM και preloads προγράμματα που εκτελείτε συχνά, γεγονός που τους καθιστά ταχύτερη κατά την εκκίνηση. Η περισσότερη μνήμη RAM έχετε, τότε η πιο μακρινή θέα θα επωφεληθούν από την αξιοποίηση αυτή, όπως τη μνήμη cache αντί ότι το χρησιμοποιείτε ως ελεύθερη μνήμη. Δεν είναι ασυνήθιστο για vista μηχανές για να δείτε το μεγαλύτερο μέρος της μνήμης πραγματοποιηθεί. Έχω 2GB μου στο μηχάνημα με μόνο 640mb ελεύθερα, αν είχα 3GB μνήμη RAM η συνολική ελεύθερη μνήμη θα μπορούσε πιθανότατα να είναι περίπου το ίδιο! Παράξενη υπόθεση!